Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 097)

plakát

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) 

První díl nebyla žádná topka ani v béčkovém žánru. Druhý díl jde v jeho stopách. Parta mladých lidí (naprosto nezajímavých), v lese. Postupně je vraždí ohyzdní nádoráci. Nápad s reality-show je ale plusovým bodem. to musím nechat. Masky mutantů se mi taky moc líbily. Tvůrci se nedrželi zpátky s odpornými scénami, což samozřejmě někdo ocení a někdo méně, nicméně já to oceňuji, že se nedrží zpátky, i když se mi to dvakrát nelíbilo. Suma sumárum je to ale horší průměr ve svém žánru. Lépe to obsadit a mohla by z toho být fajn záležitost.

plakát

Zmizelá (2012) 

Proboha, to bylo chvilkami tak moc nelogické a stupidní. Vcelku neoriginální příběh, který má ovšem slabější rozplétání než jemu podobné. Herecky je to slabé, a i když jsem celkem fanoušek Amandy, tak tahle role nebyla pro ní. Ostatní herci nestojí ani za zmínku. Nepovedený thriller, který potěší jen vcelku nečekaným a povedeným koncem.

plakát

Dcera nejlepšího kamaráda (2011) 

Velká nuda. Připadalo mi to nekonečné a to film nemá ani 90 minut. Hugh Laurie je dobrý, Leighton Meester je pěkná a Adam Brody je sympaťák. Herecky to bylo naprosto v pořádku. Bohužel postavy byly všechny napsány tak, že ani jedné nemůžete fandit a příběh tím pádem začíná být o ničem. Velice zbytečný film.

plakát

WWE Payback (2013) (pořad) 

Wade Barrett vs. The Miz vs. Curtis Axel - 3,5*_______Kaitlyn vs. AJ Lee - 2*_______Kane vs. Dean Ambrose . 2*_______Alberto Del Rio vs. Dolph Ziggler - 4,5*_______CM Punk vs. Chris Jericho - 4*_______Randy Orton, Daniel Bryan vs. The Shield - 3*_______John Cena vs. Ryback - 3,5*

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Mnohem horší než jednička! První díl byla sice kravina, ale bylo to zábavné, vtipné a i příběhově to šlo. Tady se plácá páté přes deváté, je tam asi milion postav, ve kterých se nevyznáte a v některých momentech je to tak stupidní...Rock byl dobrý, ale nemyslím si, že byl využit jeho kompletní potenciál. Bruce byl klasicky parádní, bohužel jen pár minut. Channing tam vydržel asi 10 minut, takže taky nic moc a ostatní nestály za moc. Kdyby se to tvářilo trochu více povzneseně a nebralo se to tolik vážně. Jon Chu není režisér pro takovéto filmy! Trojku prosím někdo jiný!

plakát

Ďáblův uzel (2013) 

Velice silný skutečný příběh. Od začátku až do konce si to drží své tempo a nesnaží se to hrát na nějaký strhující thriller, což je dobře. Vše je potom velmi dobře uvěřitelné. Herecké výkony jsou velmi kvalitní a hudba je parádní. Hltáte každou novou informaci v případu a čekáte, jak se to vyvrbí, a když vám na konci řeknou, jak vše "dopadlo", tak zůstanete sedět s lehce pootevřenou pusou. Skvělý kousek, že kterého jde strach.

plakát

Hranaři (2011) 

Proboha proč tam museli strčit ten závěrečný Třískův monolog! Totální degradace celého filmu! Jinak se nemyslím, že to bylo tak strašné, jak tady každý tvrdí. Herecky to bylo naprosto výborné ode všech (Rašilov, Langmajer, Brožová, Dejdar, Cibulková, Etzler...). Příběhově se člověk trošku ztrácí v množství postav a kdo je kdo a kdo s kým a proč. Ovšem celkový dojem není špatný a baví vás to. Pravdou je, že kdyby si to vzal pod křídla někdo, kdo je zkušenější v režii, mohl z toho být druhý Příběh kmotra.

plakát

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) 

Tyhle farrellovský/carrellovský komedie mi stále nic neříkají. Pozitivní na tom je, že v tomto filmu má spousta skvělých herců camea (Black, Robbins, Vaugh, Wilson, Trejo, Stiller, Rogen..), negativní je, že hlavní herci nejsou dostatečně zajímaví. Příběh je slabý a co se týče vtipu, tak jsou tam situace, když jsem se usmál, ale jinak je to humor pro děti spíše. Nejkomičtější na filmu jsou spíše detaily, kterých si člověk moc nevšimne, pokud se ovšem nenudí tolik, že hledá v obraze cokoli na rozptýlení. Snad bude druhý díl lepší.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Trochu mě mrzí, že někdo přijde s takhle skvělým námětem a nedokáže využít plně jeho potenciál. Kdyby se Očista udělala jako brutální a naturalistické R, tak je to mnohem větší pecka. Takhle se jedná o americký akční průměr, který vybočuje jen tím skvělým nápadem. Další výtkou je určitě herecké obsazení. Jednička měla alespoň Ethana Hawka, ale Frank Grillo je jasný stupínek dolů. Nicméně, suma sumárum byla dvojka o maličko lepší než první díl a rozhodně jsem velmi zvědav na třetí pokračování, které jak doufám přijde.

plakát

Sex Tape (2014) 

Velice slabé. Vtipu pomálu a příběh stupidní. Celkem se dá koukat na Cameron, ale Jason Segel se na tyhle role prostě nehodí. Trochu mě mrzí, že tam nebyl více Jack Black, protože jeho pár scén bylo to nejlepší z celého filmu. Nedrží se to ani v průměru komedií. Zbytečný film, který je sponzorován Applem.