Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 097)

plakát

WWE Battleground (2017) (pořad) 

The Usos vs. The New Day - 4*, Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin - 2*, Charlotte Flair vs. Becky Lynch vs. Natalya vs. Tamina vs. Lana - 3*, AJ Styles vs. Kevin Owens - 3*, John Cena vs. Rusev - 4*, Sami Zayn vs. Mike Kanellis - 2*, Jinder Mahal vs. Randy Orton - 5*

plakát

WrestleMania 34 (2018) (pořad) 

The Miz vs. Seth Rollins vs. Finn Bálor - 5*, Charlotte Flair vs. Asuka - 3*, Randy Orton vs. Bobby Roode vs. Jinder Mahal vs. Rusev - 3*, Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon - 4*, The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers - 3*, The Undertaker vs. John Cena - 4*, Daniel Bryan & Shane McMahon vs. Kevin Owens & Sami Zayn - 3*, Alexa Bliss vs. Nia Jax - 4*, AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura - 4*, The Bar vs. Braun Strowman - 4*, Brock Lesnar vs. Roman Reigns - 4*

plakát

Beetlejuice (1988) 

Obsazení je super, vtipné to je, efekty jsou vlastně asi také v pořádku na ro 1988. Michael Keaton a dokonalý charakter jeho postavy jsou také parádní. Stejně mi tam chybělo to něco navíc. Celou dobu mě to bavilo, ale nebudu si to asi pamatovat dlouho. Burton má jistě lepší věci.

plakát

Angry Birds ve filmu 2 (2019) 

Druhý díl šel s kvalitou hodně dolů. Bohužel i na takovéto filmy dopadla americká kampaň, za "práva" a "rovnoprávnost! žen. Ženská tam všechny překoná, zatímco ostatní mužští hrdinové jsou totální tupci. Bravo. Jinak by to tak hrozné nebylo. Sranda tam docela byla. Trošku i drsnější vtípky než v jedničce, ale celý ten princip byl prostě špatně Nebo respektive ne špatně, ale na Angry birds špatně. Do tohohtle to nepatří. Obrovské zklamání. Amerika mi opravdu začíná vadit.

plakát

Máma (2019) 

Nebylo to tak hrozné, jak se to zde tváří. Osobně to shledávám jako celkem originální film. Jasně, celá myšlenka šikany na střední a odplaty je naprosto neppůvodní, ale ten způsob odplaty mi přišel víceméně jedinečný. Navíc je to skvělé herecky. Ve vedlejších rolích si užijete Juliette Lewis, která by to už neměla přehánět s botoxem, a Luka Evanse, který mě moc těší v každé roli. Octavii Spencer vůbec nemám rád. Nicméně tady musím říct, že byla naprosto parádní a velmi oceňuji, že vzala takovou roli.

plakát

Noční lovec (2018) 

Kvalitní thriller. Škoda jen, že nezůstal celý film ve stejných kolejích, do jakých se dostal během první hodiny. Protože hodinu jsem si říkal, proč to má hodnocení takové jaké to má, vždyť je to parádní napínačka. Pak se něco zlomilo a najedou mi přišlo, že se film moc prodlužuje a že už by si zasloužil konec. Henry Cavill je badass, to jsem byl až překvapen. Alexandra Daddario mi do role moc nesedla. Vypadá moc hodná na agentku. Tucci a Kingsley byli dobří, jako vždy. Luxusní výkon ovšem předvedl Brendan Fletcher. Neskutečně kvalitní psychouš.

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Nerozumím tomu celosvětovému neúspěchu. Co více by lidi chtěli? Ten film je fakt velice dobrýMá to neskutečně originální "komiksovou" kameru. Super prostředí, hudbu, spád, akci, hodně vtípků. Tohle všechno je v pořádku. Navíc to obsazení je naprosto výtečné! Henry Cavill jako "americký" James Bond je skvělý. Armie Hammer je parádní nasraný Rusák! Alicia Vikander je chvilkama skutečně roztomilá a chvilkama je to agresivní skřítek, taky super. Elizabeth Debicki jako záporačka také super a k tomu menší role Granta a Harrise potěší. Cameo Beckhama jsem si musel hledat sám. Možná to nemá tak kvalitní příběh, aby se film dostal na 5*.

plakát

Čarodějnice ze Zugarramurdi (2013) 

Parádní a zábavná španělská ujeťárna. Tenhle typ humoru mi opravdu sednul a moc se těším až uvidím další filmy of Alexe de la Iglesia. Je to více komedie než jakýkoli jiný žánr, ale je tam i pár ostřejších hororových scén a ten konec je totální fantasy. Jsem celkem fascinován, jak si španělé dokázali vyhrát s filmem, který není žádným mainstreamem. Je to prostě taková blbůstka, která asi nebude pro každého, a přesto je naprosto profi udělaná. Každému bych dopořučil.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Bohužel jsem pochopil, proč byl tento film takový průser. Ridley Scott se zbláznil. Jsem z té měnšiny, které se líbil Prometheus a přesto musím prohlásit, že tohle byla oproti Prometheovi kravina. Co je pro mě největší problém jsou herci. Kathe rine Waterston je naprostý průser. Hnusná, nudná, nesympatická, doufal jsem, že jí Vetřelec dostane. Billy Crudup je totálně o ničem tady. Guy Pearce a James Franco to vzali z nepochopitelných důvodů. A ještě Danny McBride, který nemůže hrát ve filmu tohoto ražení. Tragédie! Fassbender je výborný, o tom žádná. Vizuálně je to samozřejmě v pořáku, ale příběh stojí taky za prd. Vražda neskutečné značky.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Rozhodně je to jeden z těch lepších nových hororů. Známý příběh, skvělá kamera, docela hezké efekty, dobrý Jason Clarke. Atmosféra je taky celkem slušná, ale stejně mi přišlo, že tomu filmu chybí něco navíc. Nějaký wow-efekt. Nenudíte se, neusínáte u toho, ale jakmie film skončí, tak na něj vlastně zapomenete. Byla vidět určitá nezkušenost režisérů. A druhá hlavní role obsazena Amy Seimetz je naprosto o ničem. Už ani nevím, jak ta paní vypadala.