Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (4 841)

plakát

Rodinné trampoty oficiála Tříšky (1949) 

Vojáci, osadníci, tlustý úředník s rodinkou (moc mu role neseděla) a jeho nadržené dcery, které půjdou i na to pole za trochu sexu 🤷. 37%.

plakát

Pan profesor (2021) (seriál) 

Hodnocení po 3. dílech...je to horší a horší. Dyk nemůže být v žádném vesmíru ani jako učitel. Celkově hodně nablblé. 40%.

plakát

Neslýchané: Dobře promyšlená osobní chyba (2022) 

Netflix byse měl zaměřit na české rozhodčí :) ...tam je nekonečné množství materiálu a je to brutální hardcore :) . Tady pan si vydělal. Měl okolo šmejdy a každý se nějak dostal k lizu (včerně špiček mafie). Zajímavá je role NBA a hlavně jejich modelování play off a krytí hvězd...bohužel tento trend se vyskystuje třeba i letos na ME 2022.  76%.

plakát

Neslýchané: Palácová potyčka (2021) 

Pěkně vystavěné vyprávění, kde se klade důraz na některé hřáče (jejich psychologii) a kontext rvačky v jejich kariérách. Samozřejmě kalich plný hořkosti (jak to tak bývá) si většinou vypijí ti, kteří jsou nejméně vinní. Celkově to má áčkovou dokumentářní a dramatickou kvalitu. 78%.

plakát

Luís Figo: Přestup století (2022) 

Přestup, který v sobě skrýval daleko více. Barcelona podcenila ego a psychické nastavení Figa. Na druhou stranu Peréz zaznamenal nedávno těžkou porážku ohledně Superligy. Ve světě intrik a peněz je král, ale porazit obyčejnou masu lidí se mu (zatím) nepodařilo 🙏. 77%.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Od Radka Bajgara jsem čekal více po Tygrovi. Tady se to ztratilo samo v sobě. 47%.

plakát

Gorbačov. Ráj (2020) 

Velmi cenný dokument, kde Gorbačov (ne)dává odpovědi mezi řádky. Už jen konfrontační styl otázek, statické pojetí a Putinův stín... zvláštní kombinace 👍. Gorbačov se dožil své nejhorší noční můry, které se tolik snažil zabránit při rozpadu SSSR - paradox dějin. 79%.