Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (4 841)

plakát

Génius moderního světa - Nietzsche (2016) (epizoda) 

Pomohl otevřít Pandořinu skříňku lidského myšlení (nebezpečí zneužití byla/je ohromná). Bůh je prý mrtvý, i když možná ne tak úplně...75%.

plakát

Luxus (2019) (seriál) 

Chudáci, žebráci, holota stojí zapomenutá u plóta :) ...mě to bavilo. Tolik lidí se na světě jebe, ale někteří ne ;) . 75%.

plakát

Gólman (2019) 

Naznačené temné stíny na duši vykreslují Terryho jako utaženého a hlavně vnitřní agresí formovaného člověka, který přišel odnikud z dalekého severu, což tak nějak indukuje sebezničující prvky. Jizvy na těle i na duši, který nikdo netuší + existenční tlak... (starý) sportovní svět. Není to zlé, ale nedaří se úplně dotáhnout různé linky příběhu a také dramaticky je to podprůměr. 54%.

plakát

Gulag, sovětská historie - Vrchol a zánik 1945–1957 (2019) (epizoda) 

Evidentně se v Rusku roku 2022 znovu zachtělo navázat v nějaké formě na tento dehumanizační systém. V SSSR prošlo těmito tábory poměrně hodně lidí a škody (nejen) na vlastních lidech dá se říct nenapravitelné. 85%.

plakát

Letecké katastrofy (2003) (seriál) 

Maličkosti a drobnosti, které rozhodují o životě s smrti. Často pořád hraje klíčovou roli lidský faktor...rekonstrukce jsou vtahující. 88%.

plakát

Asie z výšky (2017) (seriál) 

Sing - tam se hlady neumírá. Městský stát budoucnosti...technologie, peníze...všecko. 83%. Indie - záhy nejlidnatější stát naší planety, jehož kulturní a filozofický rozměr je úplně jinde, než má třeba jejich protivný soused Čína. 84%. Malajsie - 78%.

plakát

Modelky s.r.o. (2014) odpad!

Kurvičky a ani nejsou eseróčko :) .18%.

plakát

Angelika (2013) 

Žádná elegance, žádné emoce...jen nekvalitní kýč. 29%.