Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (102)

plakát

V síti (2020) 

Už toho bylo napsáno hodně, takže já už jen děkuji za tento film. Děkuji jako pedagog a děkuji jako máma.

plakát

Nový domov (2019) (seriál) 

Je to zvláštní, takové správně creepy. Dala jsem všech 8 dílů během jednoho večera. Nepustí vás to až do konce. Divné, ale fajn.

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Úžasný výkon Elisabeth, hudba, kamera,... Znepokojivý příběh, který není až tak nereálný. Paráda, jsem nadšená. Každou epizodu ani nedýchám. Těším se na čtvrtou řadu!

plakát

Zpřítomnělí (2019) (seriál) 

Tento seriál si rozhodně zaslouží zvednout hodnocení. Zklamalo mě, že tato řada skončila po šesti epizodách, chceme vic! Originální počin, palec nahoru.

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

První dvě řady se mi líbily a hodnotila jsem je na cca 75%. Těmi to mělo skončit. Třetí řada absolutní propadák. Dokoukala jsem to teda až do konce, ale v posledním dílu už jsem se cítila trapně za tvůrce. Snižuji hodnocení na tři hvězdy. Dala bych za tu třetí řadu i méně, ale první dvě série si to nezaslouží.

plakát

Mimoni (2015) 

Občas dobré hlášky, Mimoni jsou roztomilí a celkově je to fajn. Ale předchozí dva filmy se mi líbily mnohem víc.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Krásný film, nechápu to nízké hodnocení :-(. Hlavně první dvě části - Itálie, Indie - se mi moc líbily. A Bali taky ušlo :-) A Julie je skvělá :-)

plakát

Musíme si promluvit o Kevinovi (2011) 

Kniha mě dostala do kolen, film už méně. Chápu, že je těžké něco takového dostat na plátno, ale ten, kdo viděl jenom film, nemůže pochopit všechny souvislosti. Chybí tady hodně věcí, které řečeny být měly :-(

plakát

Uprchlík (1993) 

Skvělý Harrison Ford a skvělý Tommy Lee Jones. Občas mám pocit, že dnes už takové filmy natočit prostě nejdou!

plakát

Zátoka (2009) 

Nejsem vegetarián a vím, že se dobře nezachází ani se zvířaty, které se normálně jedí u nás. Ale nikdo mi nebude tvrdit, že vraždit a pojídat delfíny je to samé. Tenhle film dobře ukazuje, že ani v krajině, kde se to prezentuje jako normální to normální není - pro normální lidi! Ještě bych dokázala překousnout, kdyby se vybrali delfíni do delfinárií a zbytek by se pustil na svobodu, i když i to už dost zavání. Ale záběry z tohoto filmu jsou tak otřesné, že v mých očích degradují lidi, kteří se na tomto vraždění podílejí ještě na nižší úroveň, než ty krávy, které jím. Lidi z IWC bych nejraději propleskla, aby se probrali a zamysleli se. Miluji delfíny od dětství a ještě víc od té doby, co jsem je viděla naživo někdy v patnácti v delfináriu ve Francii. Pak jsem je ještě viděla v delfináriu v Německu i ve Španělsku a myslím, že už do delfinária nechci. Naivně jsem si myslela, že to jsou už všechno delfíni, kteří se v zajetí narodili a je to jejich přirozené prostředí, tak tolik netrpí...ale je to hloupost a je mi to líto. Tenhle film by se měl zařadit mezi povinné školní filmy! Ani bych nemusela psát, že jsem půlku filmu probrečela...určitě nejsem sama. Občas se vážně stydím, že jsem člověk, když vidím, jak lidé umí být krutí! Myslím, že podepsat petici je to nejmíň, co může udělat každý z nás...