Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

Jeden z nejlepších seriálu co běží. Když jsem viděl první upoutávky, řekl jsem si, že tomu dám šanci a zkusím to. To jsem však netušil, jak hluboko pod kůži se mi seriál vryje. V každém díle se přenáším do světa grázlů na motorkách, kteří mají na každý problém jedno účiné řešení "pobijeme je všechny". Děj má spád, akci a postavy jsou skutečně dobře zahrané. Prostě a jednoduše jsem už od pátku jako na trní a čekám, do jakých sra**k se Synové dostanou. Vřele doporučuji všem. Seriál roste díl od dílu a serii od série, ted začla 5. a pořád mě překvapuje jaký to je nářez a jak je možné, že májí Synové stále rostoucí tendenci.......... proboha kam až se mohou dostat?

Futurama

Futurama (1999)

Kam se hrabou Simpsnovi a jejich nové epizody. Futurama neztrácí říz ani na novém kanálu. Čím dál tím lepší.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Lahůdková záležitost. Temné, ponuré, zoufalé.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Earl a jeho brácha Randy jsou prostě k nezastavení. Úžasně obsazený komediální seriál u kterého se člověk baví od začatku do konce. Okamžitě jsem si oblíbil většinu postav, které jsou skvěle zahrané a podanné s takovým vtipem, že člověk může sledovat jednotlivé díly opakovaně a přesto neomrzí. Jen škoda, že seriál zůstal nedokončen. To je největší zklamání tohoto, jinak výborného, díla.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simponovi jsou dnes už kult. Koukám na ně již neskutečně dlouho a většinu dílů jsem viděl již tolikrát, že by jiného omrzeli. O to víc mi je smutno, když vidim jak od 20. serii jsou příběhy slabší a humor vyčichlejší. Epizody se sice snaží dát určité morální poučení, ale proti předchozím dílům to je slabý odvar, který často ihned zapomenu. Simpsonovi prostě jedou setrvačností a není se čemu divit, že po tolika letech jsou vyčpělý. A vše to započalo nepovedeným filmem. Holt už to není ono a o štafetu se hrdě a vehementně hlásí již dlouho Futurama.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Sci- fi seriály jsem nikdy nesledoval. Hvězdná brana mě nezaujala, Star treck byl divnej a Babylon 5 nemluvě. Pak jsem však narazil na Battlestar a rázem jsem zjistil že i tento žánr má své kouzlo. Od počátku jsem byl v tažen do děja, který po celou dobu nepolevuje, který stále jede dál a nenechá člověka vydechnout. Epická bytva lidstva o přežití nemá snad jedinou slabou chvilku a závěry jednotlivých serii představují vrchol seriálového umění, nemluvě o hudebním doprovodu. Edward J. Olmos se pro mě stal prototipem ideálního velitele pod kterým je čest sloužit a stejně tak jsem si užíval zbytek hereckého obsazení, které se do svých rolí skutwčně vžilo. Seriál má mnoho kladů a nebudu je zde všechny vyjmenovávat. Stačí to, že jsem ho shlédl minimálně už 4x.

Daredevil

Daredevil (2015)

Nejlepší seriál co jsem za poslední dobu viděl. Daredevil dává vše co mi u marvelovek chybí. Není postaven na nablýzkaných pompézních akcích jako Avangers, ale především na atmosféře, hereckých výkonech a skvělé kameře. V celém seriálu jsem nenašel žádnou výrazně slabou postavu ani herce. Děj mě vtáhnul od první minuty a i když jsem tušil jak se vše vyvine, dějové zvraty skoro v každém díle mě nutili okamžitě spustit další a s napětím jsem čekal co bude dál a kdy se konečně objeví Daredevil jak ho znám z komiksu. Za mě tedy jednoznačně plný počet. Čekání na další řadu bude delší než obvykle.