Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (274)

plakát

Sametoví vrazi (2005) 

Nuda, která stojí za vidění jen díky zajímavé vizuální stránce a solidním hereckým výkonům (nejlepší je Jan Dolanský).

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Myslím, že tohle byla ještě lepší comicsová adaptace než Batman se vrací. Film, v němž se sešla velká část hollywoodských hvězd, je rozdělen na tři povídky, z nichž žádná neztrácí na tempu a všechny jsou krásně udělané a herecky velmi dobře zvládnuté (chvílemi mi vadila jen Rosaria Dawson). Rodriguez natočil svoje životní dílo a vsadím se, že už ho nikdy nepřekoná.

plakát

xXx: Nová dimenze (2005) 

Musím přiznat, že to je lepší než jednička (Ice Cube mi připadá o něco lepší, ale teď mě asi všichni budete chtít sejmout), ale přesto stále úplně stupidní.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Kdybych tento snímek měl hodnotit ještě v době, kdy jsem na něm byl v kině, pravděpodobně bych mu dal víc hvězdiček, protože jsem z toho tehdy byl unesen, ale postupem času moje vášeň k tomuto filmu ochabla a dnes už navíc ani nemám chuť se na tento film znovu dívat, za což může řada zbytečných scén, které Stone do snímku nacpal.

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Je to celkem nudné a neskutečně zamotané, tutíž slabší než jednička. Nejvíce potěží cameo Bruce Willise.

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Kdyby tento film neobsahoval několik málo scén, u kterých jsem se mírně nudil, určitě bych mu dal plné hodnocení, protože je bezkonkurečně nejlepší z doposud tří zfilmovaných Potterů. Za to, že je nejlepší, může určitě změna režiséra, neboť právě díky Cuarónovi je tento film o dost temnější než první dva díly (i když ten druhý byl také celkem temný, ale zdaleka ne tolik) a připadá mi, že i herci jsou zde lepší než před tím.

plakát

Kat (2004) 

Comics jsem bohužel nečetl, ale slyšel jsem, že kdo ho četl, byl z filmu krutě zklamán. Nicméně mě to připadalo jako doceca solidní akční zábava.

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

Méně akční a lepší než první část (moc by mě zajímalo, jak by Kill Bill vypadal jako komplet nerozdělený film). Potěší zde velké role Davida Carradina a především Michaela Madsena, který zde předvádí jeden ze svých vůbec nejlepších výkonů.

plakát

Lovci pokladů (2004) 

Chvílemi je to sice mírně trapné (ve chvílích, kdy si hlavní hrdina vycucává vodítka z prstu nebo ve scéně, kdy se konkurenti Cage a Bean sejdou naprosto ve stejnou dobu při kráždeži Deklarace nezávislosti), ale jinak se jedná o nadprůměrnou dobrodružnou-komediální podívanou, která má sympatického hlavního hrdinu (sympatického proto, že to není typický americký akční hrdina, ale normální člověk). Navíc zde hraje Nicolas Cage, který je také zárukou jistých kvalit a tak musím říct, že se mi tento film celkem dost líbil.