Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (348)

plakát

G.O.R.A. - vesmírné manévry (2004) 

Můj první turecký film a dost povedený.Parodie trochu na Hvězdné války,trochu na Matrix a vlastně maličko i na Karate Kid.Hlavní hrdina je správně šáhlej a ukecanej,ostatní postavičky jsou...DIVNÝ??? Vlastně G.O.R.A. Jediný co bych vytknul je brutální stopáž,být to 40 minut kratší je to bomba.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Je to celkem vtipné,ale Simpsonovic rodinka je nepřekonatelná.

plakát

Grizzly Park (2008) 

Zdejší vysoká vysoká hodnocení opravdu nechápu,po shlídnutí tohoto titulu si to lze vysvětlit,jen tak,že některým stačí,k dobrému filmu jen velmi málo.Pro ně je tady DVDedice a její hity.

plakát

Grotesque (2009) 

Film pro zvrhlé úchyláky,komorní mučeníčko,takhle nějak bych si představoval Hostel.

plakát

Halloween: H20 (1998) 

Super pokračování,Michael děsí jak za mlada.

plakát

Halloween II (2009) 

Celou dobu jsem uvažoval o odpadu,nakonec dávám z úcty jednu hvězdičku.Michael Myers je po Jasonovi moje nejoblíbenější horrorová postava,ale to co z ní udělal R.Zombie je odporné.První neodpustitelná věc je absence základního hudebního motivu(zazní až v závěrečných titulcích),druhá věc jsou ubohé snové pasáže a třetí je to že Michael je zde trošku jako poutník a to je opravdu kreč.Pravověrný fanda tedy nemůže jinak než hodnotit maximalně *,pokud hodnotí víc nemůže se nazývat fanouškem,je to rouhání. P.S. Robe vrať se k muzice tam snad (doufám) nemůžeš nic podělat.

plakát

Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995) 

Na rozdíl od všech ostatních já si na tento film stěžovat nemůžu,na první dva to sice nemá,ale přesto si myslím,že je to koukatelné.