Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (360)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Tak toto byl film jak hrom. Lepší zpracování si těžko přát a já jásám jasných 5*. Viděno v Dolby Atmos a to je naprosto epické. Děkuji Denisi.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Neurazí, ale taky nějak zvlášť nenadchne. Taková průměrná fantasy s očekávaným koncem. 3*.

plakát

Milé dítě (2023) (seriál) 

Za mě velké překvapení od sousedů od vedle. Napínavá kriminálka, trochu připomínající případ Josepha Fritzella (ale jen trochu), napjatá atmosféra, mnoho otazníků a báječně zahrané role malé Hannah a Leny. Bohužel se děj někde zbytečně uměle natahuje a policie zde hraje roli druhých houslí a vlastně tu zde ani nemusí být. Hezké 4*.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

LOL voe. Tohle je takový brak, že i Ulice a Ordinace jsou masterpiece oproti téhle srágoře. Tohle je snad Kazmův prank :D Totál odpad.

plakát

Barbie (2023) 

Tak popravdě tohle byla tak velká ultrakravina, že jsem pořád koukal na hodinky, zda už bude konec. Dvě hvězdy jen proto, že některé vtipy byly povedené a Ryan Gosling zahrál roli Kena parádně a přitom byl opravdu nechutně umělej.

plakát

Zaklínač - Série 3 (2023) (série) 

Až na šestý díl je to naleštěná průměrná bída. Scénáristy by měli vyrazit na dobu neurčitou, jelikož se adaptace moc nedrží a to je ten průser všeho. Nejlepší tak na celém seriálu je bojová choreografie, která je fakt na špičkové úrovni a proto ještě dávám 3*, tohle jiný seriály moc nemají.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Tento film je jasný aspirant na film roku s Babylonem. Ne každý ho ocení, na některé diváky to bude moc kecavé a dlouhé, ale já se v tom vyžíval a celé tři hodiny jsem si užil s otevřenou pusou. K tomu mistrovské herecké výkony Cilliana Murphyho a Downeyho Jr. to jen potrhují. A výborná hudba od Göranssona, který tak nahradil u Nolana, v tomto filmu, Hanse Zimmera. Jasných 5*.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Někomu se to nemusí úplně líbit, pokud není fanda Arnolda, ale pro fans jako já je tento dokument naprostá paráda. Za mě jasných 5*.

plakát

Vikingové: Valhalla - Série 2 (2023) (série) 

Lepší než první série, ale pořád je to čistý průměr. Neurazí to, ale pořád tomu chybí drive původních Vikings. 3*.