Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Thriller

Oblíbené seriály (8)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

1. a 2. série geniální - situace, hlášky a hlavně postavy. U mě vedou Sheldon, Wolowitz, Leslie Winkle a všechny matky. Leonard a Raj dobře nahrávají. Hodně se povedla i Penny, resp. to, že tvůrci odolali pokušení udělat ji úplně blbou. ____ 3. série je horší - jako by tvůrci začali příliš tlačit na pilu. Některé vtipy jsou dost křečovité. Jim Parsons přehrává, Sheldon už je víc protivný než roztomilý. Přes to všechno i 3. série stojí za vidění.

Jistě, pane premiére

Jistě, pane premiére (1986)

Povýšení Hackerovi sedlo - seriál je ještě vtipnější než za časů jeho ministrování.

Dexter

Dexter (2006)

První sérii jsem zkoukla během jednoho dne. Baví mě to stejně jako Dextera vrahova aranžmá. Tvůrci byli minimálně tak precizní jako jejich hlavní postavy. Líbí se mi postava Dextera, především jeho smysl pro humor. Líbí se mi jeho představitel Michael C. Hall, jeho civilní herectví a příjemný, klidný hlas. Po 1. sérii a pár dílech z druhé začínám řicházet na chuť i jeho sestře. A do třetice všeho dobrého mám oblíbence mezi vedlejšími postavami - je to Masuko, poslední sexuálně harašící mohykán - ach, jak osvěžující v americké mainstreamové produkci:) Po 1. sérii 97 %. Aktualizace po 2. a 3. sérii: 2. série pořád zajímavá, začátek 3. slabý a nudný, miamská policie čím dál neschopnější, ale konec mě zase chytil, takže nechávám 5 hvězd. 4. super a 5. začíná slibně... Komentář, pod kt. bych se podepsala: Adrian (a jeho "chorá mysl":)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Nejlepší pohádka pro dospělé, co jsem kdy viděla

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů (až na poslední. 3 série). Výborné postavy: pragmatik, zbabělec, šilhavý připlešlý tlusťoch, sympaťák a sexsymbol v jedné osobě René; jeho žena Edith se svými děsivými hudebními vložkami a roztomile senilní matkou; chladný Herr Flick z gestapa se svou Helgou; teplý poručík Gruber se svým tančíkem, strážník Crabtree se svým bodrým podolednem... Velmi vtipně překonstruované zápletky. Autoři se nijak netají tím, že si dělají srandu i z diváka, což považuji za další plus. Seriál neztrácí na vtipnosti ani s českým dabingem díky geniálně napsaným dialogům a skvěle vybraným hercům. Uvítala jsem i výměnu 2 slabších postav z prvních dílů - přitroublého Hanse za sice stejně tupého, ale výraznějšího Bertorelliho, který vypadá úplně jako Pavel Trávníček (který ho dabuje!), a především servírku Marii (slabší odvar sexbomby Yvette) za trpasličí fanatičku Mimi. Některé díly byly výborné, jiné standardně dobré. V 6. sérii tvůrcům došel dech a už je to o ničem. Od 7. série už se na to nedá koukat. Nicméně těch výborných dílů bylo tolik, že nechávám 5 hvězd.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Díky Facebooku (alias Friendface), sexy kalendáři pro šilhavé a internetu v krabici (všechno ze 3. série) zvedám hodnocení na 5 hvězd. Nějak jste mi, hoši (včetně Jen), čím dál sympatičtější..