Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (228)

plakát

Interstellar (2014) 

Počátek by nebyl úplně špatnej, kdyby .... kdyby neměl tak překombinovanej a nastavovanej konec !!! Interstellar by nebyl úplně špatnej, kdyby ........ kdyby neměl tak stupidní konec !!!! Ano ... KONEC !!!! KONEC je achilova pata Nolanových filmů !!!! Snad ve snaze být originální, šokovat, překvapit, vyšperkovat - volí Nolan vždy konec, kterým celý film naprosto zabije !!!! A v případě INTERSTELLARu se mu to povedlo naprosto dokonale. Pokud bych měl hodnotit film v celkovém kontextu, nemohl bych dát víc než dvě hvězdy.... Ale to si ten film nezaslouží, protože mně bavil 2/3 svého průběhu. Boužel, pak přišel konec a tam následoval střemhlavý pád z výšin !!! Žádné pozvolné klesání - jakoby se mu zamotal padák a následoval nezastavitelný pád s jistou smrtí ! To se vážně nepovedlo !

plakát

12 kol (2009) 

Srandovní akčňák plnej mozekrvoucích klišé, nesmyslnejch zápletek, ještě nesmyslnějších řešení a hrdinskym závěrem hodným přiblblym americkym filmům. ... :)

plakát

Lovci pokladů (2004) 

Tak jo ! Je to jeden z nejlepších filmů tohoto žánru o hledání ztracených pokladů ... a navíc bych nerad nasral Enšpígla ! :-)

plakát

Slimáci (1988) 

Pro mně nezapomenutelná klasika ..... Mimochodem :) Kdyby chtěl náhodou někdo držet třídenní dietu, vřele doporučuji tenhle příběh v knižní podobě !

plakát

Bitevní loď (2012) 

Přijde mi, že se Peter Berg snaží pořád něco kopírovat ..... Nedělá to špatně, ale ... :-) Třeba tady - nelze si nevšimnout že film se tváří jako Transformers, ALE Transformers to nejsou ! :-) A v tom je ten zakopanej pes :-)

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Kdybych zrovna včera neviděl Zelenou Zónu, dával bych možná plnej počet ! Vynikající animák se skvělým nápadem !

plakát

Zelená zóna (2010) 

Paul opět nezklamal a svým typickým rukopisem rozplétá pozadí Americko - Iráckého konfliktu !

plakát

Hráči (1998) 

Nejlepší film o pokeru co znám ! Víc netřeba dodávat, snad jen "skvělej" Matt Damon a Edward Norton !!!

plakát

Požírač kostí (2007) (TV film) odpad!

Tak snad ještě jako parodie by to mohlo mít šanci na jednu hvězdičku, ale jinak :D :D :D

plakát

A zase jedna Popelka (2008) 

Pohodovej film a jedna hvězda navíc za krásnou Selenu Gomez !!! :))