Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

„Marla, trust me! It's gonna be allright!“ S knihou jsem se setkala dřív než s filmem a musím říct, že Palahniuk je mým autorem no.1, takže jsem ke shlédnutí filmu sbírala odvahu. Přestože mám Helenu Bonham Carter ráda, na Marlu se mi ze začátku úplně nehodila. I tak si ale lepší zpracování nedokážu představit. Pokud máte film rádi, rozhodně doporučuju přečíst si knihu, myslím že zklamat nikoho nemůže.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

"This could be my masterpiece" ... and it is! Pro mě nejlepší Tarantinův film, o drobek předčil i Djanga. Brad Pitt předstírající Itala je dokonalý, pohled na hnědé oči Eliho Rotha držícího baseballku a o Christophu Waltzovi ani nemluvě ... Nejoblíbenější scéna - Mélanie Laurent a Daniel Brühl v promítací místnosti za zvuku Un Amico.

Vrána

Vrána (1994)

Film s úžasnou atmosférou, kterou ještě podtrhují okolnosti natáčení a další rozměr mu dodává bolest, která vedla Jamese O'Barra ke stvoření komiksového Erica. It Can't Rain All The Time

Domov šedých motýlů

Domov šedých motýlů (2008)

Film, ke kterému bych se asi nebýt mé finofilie jinak nedostala, což by byla veliká škoda. Tommi Korpela v roli pana ředitele je skvělý, filmu nechybí správná finská atmosféra a dokonale je dokreslen hudbou Panu Aaltia.

Lví král

Lví král (1994)

Nejoblíbenější disneyovka a animáček vůbec, dodnes se na něj ráda podívám. Hakuna Matata!

TT3D: Closer to the Edge

TT3D: Closer to the Edge (2011)

Legendární Tourist Tophy na Isle of Man - nejnebezpečnější závod na světě, při kterém se téměř vždy někdo zabije a na který se i přesto (nebo právě proto) každoročně vrací skupinka šílenců, která si je dobře vědoma toho, co je tam může potkat ... po shlédnutí Closer to the Edge pochopíte proč ...