Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Původně sem tu měl relativně dlouhej komentář, něco o soundtracku, nostalgii, akčních scénách a tak... Pak sem si uědomil, že až si budu zas jednou chtít pustit Bourna, tenhle "díl" vynechám... Ty 4 si to nezaslouží :/

plakát

Prometheus (2012) 

wtf? Proč asi 3/4 děje vůbec nedávalo smysl?

plakát

Hunger Games (2012) 

2x víc akce a možná bych tomu dal i těch 5...

plakát

Protiúder (2010) (seriál) 

Asi jediná potenciální náhrada za zrušenou 24ku... První řada 4*, 2. řada za 5*! Pozn. příběh a logiku nějak moc u takovýho seriálu neřeším, od toho koukám na jiný seriály :) Chtěl sem akčňák, dostal sem akčňák. Spokojenost.

plakát

Lovci zločinců (2011) (seriál) 

Komentář sem se rozhod napsat po s01e22... začátek byl takovej průměrnej, ale protože v současnosti neběží žádnej solidní akční seriál, tak sem se rozhod sledovat.... Prvních pár dílu mně to bavilo, ale kolem půlky řady byly díly slabší, jeden jako druhej, hrozně stereotypní... Ale dal sem tomu ještě šanci - a hle, od epizody 18 to má výrazně vzestupnou tendenci, 20, 21, 22 asi nejlepší díly první řady, nemůžu se dočkat finále. Druhá řada je prý skoro jistá, pokud si to udrží kvalitu ze závěru první, nemůžu se dočkat!!! // Druhá řada o hvězdičku lepší než první, za mě 5. Třetí řada jenom potvrzuje těžce rostoucí tendenci, aktuálně jeden z nejlepších seriálů co běží.

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Prostě si nemůžu pomoct, ale Jack Bauer mi chybí. Tim, jak tu v současnosti neni žádnej akční seriál, s totálně drsnym a nekompromisnim hrdinou, tak musim občas aspoň nějakej starej díl 24ky pustit...

plakát

Somrák s brokárnou (2011) 

... viděl sem v Shoot em up, jak týpek někomu probod hlavu mrkví, viděl sem jak Machete na cizích střevech proskočil oknem a zhoupnul se o patro níž, minule tejden sem viděl, jak 5 holek v minisukních zabíjí mrtvý nácky naplněný párou... ale co kurva bylo tohle!?

plakát

Sucker Punch (2011) 

No, asi nejlíp to charakterizuje komentář od Tsunami_X: "Vypusťte Snydera!"... Snydera vypustili a stálo to za to... :)