Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (148)

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

"Don't eat the fucking candy." - Jeníček (Jeremy Renner) a Mařenka (Gemma Artertonová) v parádním akčním ztělesnění pokroucených pohádkových fantazií Tommyho Wirkoly. Příběhově je to béčko, ale šlape skvěle, stejně jako převody na Mařenčině dvouhlavňové kuši. Snad jediné, co bych přisypal, je ještě víc hutnějších hlášek. Not-so-guilty pleasure!

plakát

Jonesovi (2009) 

David Duchovny vypadá pořád lépe a lépe, to víme všichni. Ale že Demi Moore vypadá pořád lépe a lépe (asi jí svědčí rozchod s hezounkem Kutcherem), to je pro mě novinka. Každopádně zajímavej nápad, kterej je bohužel zabitej nepřesvědčivým, nezajímavým a předpokládatelným koncem. Celkově ale stojí za shlédnutí.

plakát

Kachorra (2002) (seriál) 

Za Natku.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Seriálový šrot.

plakát

Komisař Rex (1994) (seriál) 

Jednu hvězdu dávám jen za občasné erotické scény, které byly jediným důvodem, proč jsem se na tuhle sračku tenkrát díval.

plakát

Kriminálka Las Vegas (2000) (seriál) 

Určitě přelomové, určitě kultovní. Ale Dave Caruso tam není XD

plakát

Labyrint lží (2008) 

Skvělí herci (nechybí milovaný Mark Strong!), zkousnutelná stopáž, dobrá kamera. Škoda, že zápletka není nic oslnivého - špionážní příběh, který neskutečně adoruje jordánskou tajnou službu a pokouší se o jakousi kritiku americké vojneské a špionážní působnosti v zahraničí. Rozuzlení je vyloženě tupý. Scottova sestupná spirála pokračuje a nezachrání to ani Leo s Markem. Za tři.