Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (148)

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Gillian Anderson zraje jako víno a v druhý sérii procedurální detektivky The Fall jsem z ní na větvi víc, než kdy předtím. Sice se vytratilo severoirský pnutí, ale místo toho přiložili pod kotel barely legal psychopatkou Aisling Franciosi, kterou ještě určo někde vokoukneme. Přidávám pátou hvězdu a jdu si to pustit ještě jednou, celý.

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Tuhle španělskou pecku jsem nějak minul a o to větší byla radost ji najít. Příběh fešné sousedky a pořádně úchylnýho domovníka je fortelně natočenou atmosférickou jednohubkou se skvělým soundtrackem a lahodnou španělštinou. Zejména dámy se pak zřejmě budou bát jít spát, protože pokaždý, když vás ráno bolí hlava... Mimochodem, pana Úchyla (Luis Tosar) a slečnu Krásnou (Marta Etura) můžete vidět pro změnu jako milenecký pár v dramatu La vida que te espera.

plakát

Sexmise (1983) 

Geniální satira.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

(po třetí řadě) Prohlašuji za jeden z nejlepších seriálů, co televize kdy stvořila.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Velm vtipný, velmi moderní a zajímavě pojatý romantický příběh s neobvyklými charaktery. Scénáž neváhá, kamera nechybuje a prostředí je prostě krásné. Nechybí ani nadsázka, jemný humor a troška komiky na účet špatných lidských vlastností. Velmi přijatelně optimisticky sladké.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Po několikerém shlednutí přidávám hvězdu a tleskám.