Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (148)

plakát

Dobrou noc a hodně štěstí (2005) 

Jako téměř absolvent studia, zaměřující se (mimo jiné) na tuto problematiku, musím říct, že jde o opravdu kvalitní zpracování. McCarthy byl normální píča.

plakát

Truman Show (1998) 

Jo, nejlepší film Jima Careyho (jakej jsem kdy viděl).

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Neobvyklý film, obzvláště na efektního bouchače Snydera. Ale pozor ... nemá to ZAS AŽ TAKOVOU hloubku, jak by to mohlo vypadat. Každopádně je to thrillerovitý pokračovatel Sin City a Temného rytíře ... aneb new age komiksových filmů. SPOILER: Dávám čtyři, ale ta poslední hvězdička je za dvě nejhumornější scény, které mě doslova probraly - sexuální scéna ve vznášedle, když začne hrát Halelujah (XD) a když hlavní padouch povídá: "Nejsem přeci komiksový hrdina, abych prozradil celý plán předtím, než bych ho vykonal ..." (XD)

plakát

Rudá planeta (2000) 

Překvapivě dobrý film, připomíná mi staré dobré knižní marsovské klasiky. Normálně bych ocenil třemi hvězdami za průmernost, ale nedá mi to a ze sentimentu hvězdičku přihodím.

plakát

Kriminálka Las Vegas (2000) (seriál) 

Určitě přelomové, určitě kultovní. Ale Dave Caruso tam není XD

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Důstojný spin-off Star Gate, která od šesté série brutálně upadala. Tento fenomén potkal i Atlantis, ale nedá se nic dělat. Každopádně je pravdou, že některé náměty jsou už poněkud ohrané, nicméně Atlantis je zase více nadsazené a nebere se tak vážně.

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Čekat, že to bude přesně podle předlohy, by asi byla blbost. Předloha je kultovní knižní série. Tohle je "jenom" vtipný, moderní film >> inspirovaný

plakát

Repo: Genetická opera! (2008) 

Velmi roztomile stylizované. Pěvecky slabší, ale řekněme moderní. Zejména začátek mě příliš nepřesvědčil, ale nakonec jsem to překousl a v průběhu tomu přišel na chuť.