Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (148)

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Jasné škemrání o Oskárka, ale nakonec dostal jenom za zvuk. Agentka Maya je suchá jako troud, ostatních postav si taky skoro nevšimnete. Režisérka Bigelow si nevšimla, že jí ve filmu chybí pořádný příběh. Mark Strong to nezachrání. Skvělou výpravu a pokusy o realistickou odtažitou filmařinu oceňujeme, ale příště prosím s dějem a ne ve třech hodinách.

plakát

A Good Old Fashioned Orgy (2011) 

První třetinu to vypadalo slibně, dobrý vtipy ("What if I name my album 'My Shitty Friends Don't Respect Me'? ... Indie. You won't be able to sell that at Wallmart.) a zajímavý postavy. A pak se scénárista udeřil do hlavy a zbytek filmu byl těžce nevtipný. Nemluvě o orgiích, které tam sice nakonec jsou, ale jsou hrozně trapný.

plakát

Hanna (2011) 

Zklamání. Místo parádní bournevky podivný nelogický nesmysl. Chjo.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Zmatek ve scénáři nevadí, nebyla to nějaká lynchovská trolovina. Škoda jen dlouhé stopáže (kterou natahujou artový záběry na nic a do nikam), bejt to o dvacet minut kratší, tak neváhám se čtyřmi hvězdami.

plakát

Melancholie (2011) 

Zavřete ho někdo už konečně.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Mimochodem, víte, že v reálné předloze ten pečovatel ani nebyl černý?

plakát

Světová invaze (2011) 

Patetický až na samotnou hranu trapnosti. Ale pekelně hezky to odsejpá, vybuchuje a huláká. Byl jsem v pokušení dát čtyři, nakonec jenom takové hoooodně dobré tři hvězdy.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

(po třetí řadě) Prohlašuji za jeden z nejlepších seriálů, co televize kdy stvořila.

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Tuhle španělskou pecku jsem nějak minul a o to větší byla radost ji najít. Příběh fešné sousedky a pořádně úchylnýho domovníka je fortelně natočenou atmosférickou jednohubkou se skvělým soundtrackem a lahodnou španělštinou. Zejména dámy se pak zřejmě budou bát jít spát, protože pokaždý, když vás ráno bolí hlava... Mimochodem, pana Úchyla (Luis Tosar) a slečnu Krásnou (Marta Etura) můžete vidět pro změnu jako milenecký pár v dramatu La vida que te espera.

plakát

Příležitost dělá zloděje (2010) 

Keanu Reeves hraje největšího ňoumu pod sluncem, který ale vlastně není takový ňouma, jak by se zdálo. A tak nazkouší Čechovův Višňový sad, aby mohl vykrást banku, za jejíž vykradení byl neprávem odsouzen (!). Divná artovina, ale má to rozhodně své momenty, zejména dobře napsané dialogy.