Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (148)

plakát

Star Trek (2009) 

V době, kdy kapitán Kirk nosil na televizních obrazovkách tepláky a dezintegroval monstra, jsem byl ještě malý obyvatel kvadrantu Alfa. I proto mi Star Trek nikdy nepřilnul k srdci. Odsýpalo to hezky, efekty supr, děj prostinký jako romulanská prostituka. Tři hvězdy jsou zcela logické.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Neobvyklý film, obzvláště na efektního bouchače Snydera. Ale pozor ... nemá to ZAS AŽ TAKOVOU hloubku, jak by to mohlo vypadat. Každopádně je to thrillerovitý pokračovatel Sin City a Temného rytíře ... aneb new age komiksových filmů. SPOILER: Dávám čtyři, ale ta poslední hvězdička je za dvě nejhumornější scény, které mě doslova probraly - sexuální scéna ve vznášedle, když začne hrát Halelujah (XD) a když hlavní padouch povídá: "Nejsem přeci komiksový hrdina, abych prozradil celý plán předtím, než bych ho vykonal ..." (XD)

plakát

2012 (2009) 

Nemám slov.

plakát

Happy (2008) 

Optimismus je fajn, tohle je debilita.

plakát

Labyrint lží (2008) 

Skvělí herci (nechybí milovaný Mark Strong!), zkousnutelná stopáž, dobrá kamera. Škoda, že zápletka není nic oslnivého - špionážní příběh, který neskutečně adoruje jordánskou tajnou službu a pokouší se o jakousi kritiku americké vojneské a špionážní působnosti v zahraničí. Rozuzlení je vyloženě tupý. Scottova sestupná spirála pokračuje a nezachrání to ani Leo s Markem. Za tři.

plakát

Město Ember (2008) 

Město Ember je sice prostinká, ale dobře zahraná a hezky zpracovaná pohádka. Ty děti jsou fajn. Za steampunkový nádech přidávám hvězdu.

plakát

Oko dravce (2008) 

Shia se vám může líbit jak chce, ale tohle je prostě slabší kus ze stáda paranoidní sci-fi. Co ušetřili na hercích, utratili za efekty, které jsou v pohodovém průměru. Jednoduchá zápletka a příliš mnoho nesmyslů v ději (včetně debilního počítače, který je nejenom hnusný, ale i opravdu nepočítačový). Takřka dvouhodinová stopáž pak posouvá průměrnou jednohubku do podprůměru.