Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Obsahy (3)

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni (2016)

Napjatý vztah mezi Batmanem a Robinem eskaluje. Bruce doufá, že Damianův nábor do Teen Titans, týmu mladých hrdinů, situaci zklidní, a jeho syn se tak naučí týmové spolupráci. Mezitím se prastarý démon Trigon snaží dosáhnout k jedné z členek týmu Teen Titans - záhadné Raven. Vše se vyostří, když se mladí hrdinové musí společně postavit svým dospělým protějškům, aby zachránili svou kamarádku a potažmo i celý svět.

Beelzebub

Beelzebub (2011) (seriál)

Hlavní hrdina, vyvrhel na škole pro nejhorší delikventy, Oga Tatsumi vede svůj obyčejný život plný bitek se spolužáky a psaním mangy se svým kamarádem Furuichim. Jednoho dne u řeky najde podivné mimino. I přes jeho značnou snahu zbavit se onoho stvoření, si ho mimino oblíbí a nechce se od něj odtrhnout. Po čase zjistí, že mimino není obyčejný člověk, ale Kaiser de Emperana Beelzebub IV. - budoucí pekelný král. Oga byl nedobrovolně vybrán, aby budoucího krále pekla vychoval. Tím se dostává na cestu plnou pekelných eskapád.

Young Justice

Young Justice (2010) (seriál)

Seriál vypráví o akcích týmu mladých superhrdinů, mezi které patří: Robin (Batmanův parťák), Kid Flash (Flashův parťák), Aqualad (Aqamanův parťák), Superboy (Supermanův dospívající klon) a Miss Martian (neteř Martiana Manhuntera). Tato partička, patřící do druhé generace superhrdinů, se učí spolupracovat a uplatnit své místo mezi legendami, které je trénovaly. Seriál se snaží vykreslit i mladší a nepříliš známé postavy v jejich začátcích.

Reklama