Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (2 558)

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Jsou tu dvě skupiny - 1) Ragnarok ok, ale chci raději tu vážnou verzi Thora 2) Ragnarok ok, ale Waitiky se měl více rozjet, ať je to více EPICKÝ. První skupina nadává, druhá taky, protože to není tolik podobné Ragnaroku. Hádejte, kde jsem? Jsem ta třetí - Tadadá! 3) Chceme se trochu rozjet od MCU, ale dej nám svůj samostatný kousek, který si stojí na vlastních nohách. Jo, tak tam jsem.  Nebudu se stydět, jak mě tohle bavilo. Čisté dvě hodiny zábavy s romantikou. Já, který nemá rád většinou romantické komedie se tu telelil blahem. K tomu ta ujetost, stylizace a vizuál. Tohle si hodně zadá s GoG a proto tam jsou. Gunn i Waititi mají svůj rukopis. Mě nevadí, že se Thor vydal tímto směrem. Co mě vyrazilo dech byl Bale. Gorr je v jeho podání nejvíce zajímavý záporák ze všech samostatných filmů. Ten si tu roli užívá a je to takový Joker pro něho. Je jen velká škoda, že tu není tolik a hodně stopáže s ním asi zůstala ve střižně. Za mě je Thor: Láska jako hrom poctivých 84%!  Hodnocení OST: GNR mám hodně rád a DIO na konci titulků hodně potěšil.Už dlouho jsem si nezaházel hlavou v kině!Každopádně bych Džákína vyznamenal za jeho téma "The Ballad of Love and Thunder". 8/10

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Tak..*zvuk křupnutí kloubů*..jdu to sepsat. 4h a 23 minut dlouhá reklama na Baby Leiu a nový spinoff Reva the Almighty Sith/Jedi/God. Může někdo Disney říct, ať se vykašle na nostalgii a regulérně si tam začne dávat svoje věci. Tohle je totiž rouhání, když si dáte Kenobiho a celé je to více či méně o dvou jiných postavách, které jsem napsal v tučném. Jen nostalgie a pár hlášek to nezachrání. Je to celé špatně napsané, zrežírované, sestříhané, natrikované (nejvíc ten IMG wallpaper Corusantu :D) a i špatně zahrané. Pokud se zaměříte, tak jen tři herci snesou měřítko a jsou to ti, kteří se nám vrátili - Kenobi, Owen a Anakin. Zbytek přehrává anebo jede totální WTF bomby, kterým kraluje herečka Moses Ingram. Jestli někomu vadilo u poslední série GoT teleporty postav, jejich změny nálad a cílů, tak tady to dostane v komprimované verzi naráz. Od asi třetího dílu jsem to přijmul jako parodii a bavil jsem se královsky. Jen škoda, že to tak nebylo myšleno. Chcete hodnocení OST? Tak tady ani žádná hudba není. Dva anebo tři staré pomrknutí po klasické hudbě - Imperial March a to je vše. Ano Williams udělal titulní hudbu a to je vše. Jako by ty dva tady napsaní se na to vykašlali a prostě jen okopírovali ambientní hudbu z průměrného dílu kriminálky Miami. 0...0/10!!!

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část V (2022) (epizoda) 

Disney ani nemá peníze na to, aby Corusant vypadal aspoň jako video v pozadí. Ten IMG wallpaper ve flashbacku je fakt vtipný. Jinak to je jediný záblesk tohoto dílu, kde afektová puberťačka si to chce rozdat se svým ex. Nevím jak to jinak popsat. Tohle nevykoupí ani Force Unleashed vykrádačka. Baby Lea by měla porazit Impérium sama, protože tohle je slabota Disney.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část III (2022) (epizoda) 

Kdo tohle píše? Tohle je komedie? Ví aspoň režisér tohoto dílu, že ta bariéra šla obejít? :D A ten Vader vs Kenobi fight je totální parodie. Sorry, ale už od druhého dílu se směji, jak je to hloupé.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část IV (2022) (epizoda) 

Tohle fakt píšou pětileté děti. Tolik WTF momentů nemá žádná Disney+ série. Btw. může mě někdo říct, kde v celé SW sáze má Impérium dlouhé kabáty?

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část VI (2022) (epizoda) 

Spaceballs 2 bez Mella Brookse. Tohle je nejvíce směšná epizoda ever. Nebudu si tu honit pindíka, když McGregor řekne "Hello There". Tohle je hodně špatné i na poměry Disney!

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Představte si, že vás někdo zavře na dvě hodiny do místnosti a tam na váš pořád křičí, stříká vodu a hází gumové hady. Navrch si připište tak trapné vtípky, že by vás za to na základce zmlátili. Tohle je čistokrevná pračka disney peněz. Ani ty efekty za to nestojí. Fakt lidi si radši zajděte do zoo na Hluboké anebo v menším městě. Je to levnější a podpoříte lidi na daném místě. Hodnocení OST:  Howarde ty taky dlužíš mafii anebo proč si natočil doslova televizní hudbu? Tebe asi fakt potahal Zimmer. 0/10

plakát

Red Notice (2021) 

Poctivá 3-3,5/4 a víc tam není. Ten film to ví a nehraje si na více. Co bych tu na začátku vytkl jsou.....Podle mého otočené postavy. Né opravdu mě neseděl Johnson ve své roli a to daleko více než Reynolds. Jenže och....já vím, že tu polovina chlapu vymasturbuje dvě hvězdy za Gadot, ale já jí to taky nežral. Tohle jsou moje výtky. Jinak to šlapalo, akce byla fajn a scénář jako z televizního seriálu. Hodně popkulturních vtípku to tahalo nahoru. Pořád to však není ten Indiana Jones pro 21. století. Hodnocení OST:  Tohle je velký špatný. Já si všiml hudby až, když si hlavní postava začala pískat motiv Johna Williamse. 1/10

plakát

Armáda lupičů (2021) 

Polk.WOW.Polk. Já tady půjdu proti všem! Armáda mrtvých je sračka. Jediné, co tu Snyderovu honitbu za prachama od NETFLIXU zachránilo byla postava kasaře. Ano ten divný skopčák byl jediný, který měl NĚCO. A tady je jeho sólovka, kde se nám představí a já...a já jsem nadšen i okouzlen. Za menší prachy a menší ambice je to lepší heist movie než od Snydera za větší prachy. Mě tahle postava prostě baví. Dokázal bych si představit seriál jen s ním. Ok zbytek ansámblu je nuda. Kromě ehm mega kozatý Ruby. Zbytek mě fakt nebavil a byl totálně béčkový. Matthias má zajimavé nápady a v tomhle filmu jsou. Přidávám jednu hvězdu navíc za Prahu. Takže tohle je to nejlepší ze Snyderverse lupičů a to jen díky jedné postavě. Až mám chuť si pustit celou operu o prstenu od Wagnera. Mein Gott! Hodnocení OST: Hans Zimmer nemusím dát míň než 4/5.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Lehce nádprůměrná hollywood záležitost nic více. To už tady vážně stačí udělat Trumpa v sukni a všichni ihned dají čtyři anebo pět hvězd? Film sám o sobě neví, co chce být. Je to parodie anebo drama s černou komedii? První hodina je parodie a pokud by se to tak tvářilo, tak to mu nic nezazlívám. Je tu přepálená TrumpStreet, Jonah Hill, Sexy Cate Blanchett a jedná mimo Lawrence. No a to je vše...Já jsem čekal něco více. Třeba konfrontace s popírači, více politiky, více gumových medvídků. Paradoxně mě film začal bavit až v té nihilistické poslední půlhodině.  Né tohle není událost roku a ceny si to nezaslouží ani omylem. Je to řemeslo a tím to končí. Už dlouho jsem se nekoukal na stopáž u tak hvězdného obsazení.