Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (2 558)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

V poslední době je jméno LINCOLN hodně trendy. Smíchat upíry a dobu občanské války a zrušení otroctví - tady se asi masivně hulil silný matroš a zapíjelo se to čajem z lysohlávek. AL: Lovec upírů je jen další z řady fantasy akčnáků, kde nejde ani tak moc o příběh, ale o akci jako takovou. Přiznám se, že Timur je opravdový pošuk, který by nejraději nechal všechny létat, házet lokomotivy po sobě a ještě k tomu hrát ACDC. Je to přehnaně cool, akce místy nepřehledná a 3D je strašně prvoplánové. Benjamin Walker mi celou dobu připadal jako mladší verze Liama Neesona. Má to chyby a velké 3D mouchy, ale jako zabiják odpoledne se to hodí.

plakát

Absolon (2003) 

Tu hvězdu má ta sexy doktorka, to se opravdu nevidí :-D. A zbytek je děs. Režisér musel být permanentně v lihu, herci nebaví hrát (hlavně ta velká trojka hraje sebezapřením) a produkce je jak z pera TV NOVA. Není náhodou , že tento film se také vysílal u nich.

plakát

AC/DC: No Bull (1996) (koncert) 

Vynikajíci koncert stejně vynikající hard rockové kapely !!!

plakát

A Fantastic Fear of Everything (2012) 

Simon Pegg se stává více a více známým hercem/komikem. Jako jeho fanoušek a milovník Velkovlaku a "Cornetto" trilogie jsem se opět těšil na skromnější film MADE IN UK. Samozřejmě je nyní vidět v sérii Mission Impossible a Star Trek. FFOE je jeho one neurotic man show. Pokud by se film odehrával jako jeho první polovina, tak bych to ani nedokoukal. Simon Pegg zavřený sám v bytě a má strach i ze svého stínu a neustále si mluví pro sebe. No tohle bych tipoval na divadelní hru, ale ne na film. Naštěstí se film v druhé polovině láme a náš hrdina vyjde z bytu. Pak se to neskutečně rozjede a scény ve sklepě vytáhly film vysoko. Osobně se mi i líbily animované prvky. Simon Pegg je i nadále jeden z nejtalentovanějších herců/komiků současnosti a rád budu sledovat jeho další projekty a filmy. Samozřejmě nejradši mám spolupráci Frost,Pegg,Wright. Nadprůměrná lahůdka, která má hořký začátek, ale má sladký dojezd. Hodnocení OST: Hudba skvěle podkreslila útrapy hrdiny. 7/10

plakát

Afro Samurai (2007) (seriál) 

Cool! To se musí vidět. Skvělá vizuální stránka s výbornou hudbou. Bral bych více věcí jako toto. A pak , že klasická animace nemá dnes šanci.

plakát

Afro Samurai: Resurrection (2009) (TV film) 

Pro fandy Afra povinnost! Na seriál navodil stejně skvělý film. Epické řežby, cool anime a navrch skvělá hudba opět od RZA. Btw. sexy siu namluvená Lucy Liu je opravdu kus!