Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Když nemáš sílu na to zabít srnku, musíš najít sílu na to zabít srnku z vesmíru, aneb film o hledání Síly - Ať tě provází Síla!

plakát

Příchozí (2016) 

Nádherné komorní sci-fi, kdy ústřední myšlenka je opravdu nosná. Vše si nechá až na samotný konec, kdy do sebe hezky vše zapadne bez domýšlení a hledání náznaků. Stačí mít jen mysl otevřenou. Byl to zážitek. PS: otom jak byla využita kompozice záběrování očekávám zisk zlatého plešouna v technické kategorii.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jako fanoušek Star Wars filmů budu samozřejmě objektivní :). Schválně jsem napsal filmů, protože to co se dělo mimo filmy šlo i mimo mě (kánony, komixy, knihy). Star Wars: Síla se probouzí je jako švédský stůl. kdy oči přechází, chutě vyzlínají napovrch, ale hlavní chod a dezert nedostanete. Ano, baví to - a velmi, oto více se člověk těší na to, co bude následovat. Zážitková záležitost.

plakát

Interstellar (2014) 

Blockbuster - rozhodně ne, komorní sci-fi - rozhodně ano. Já tvrdím, díky za každé dobré sci-fi. Díky pane Nolane za tento film. Nejsem Nolanofil, ale jeho filmy mam rád všechny, což se mi u jiného režiséra nestalo a ano Nolan me baví. Nabídl totiž opět zase něco jiného. A že vykrádá xyz jiných filmů, emoce jsou vyumělkované ?? Kdo chce psa bít hůl si vždycky najde.....

plakát

Rychlé šípy (1969) (seriál) 

Miluji foglarovky o Rychlých šípech a Stínadlech, přesně takhle jsem si je představoval. Jen dospělost hlavních vontských představitelů je kaňkou a celém seriálu.

plakát

Vrána (1994) 

Kultovní příběh o tom, že pravá láska může na chvíli vrátit život, aby došlo k zadostiučinění.....

plakát

1984 (1984) 

Deprsivnost knižní předloha je i zde velmi viditelná, ikdyž ne tak znatelná. Vítejte v absolutním totalitním režimu, kde Velký bratr sleduje každý váš pohyb a vaše myšlenky. Vzpoura proti režimu (ať vědomá nebo nevědomá) končí likvidací a zničením všech důkazů o vaší osobě. Depresivní, špinavé bez špetky naděje.

plakát

Robot Jox - Zápas robotů (1989) 

Tento film řadím mezi ty nostalogické. Což znamená, že at mohly být jakékoliv a mé malé dětské duši zanechaly zážitek neuvěřitelných robo-bitev, které se dnes jeví tak amatérsky. v tu dobu to byla lahůdka a rád na ni vzpomínám

plakát

Mechanik (2004) 

Film, kde má hlavní hrdina vsugerováno že 'to špatné' dělá někdo jiný, mi připomíná myšlenku Klubu rváčů, kde také na konci nakonec hl.postav procitne. zvlášt depresivní mi přišlo zapisování si snižující váhy a vzkazů 'od někoho'. Bale na pokraji fyzického zhroucení zahrál tuto roli bravurně.

plakát

Chalupáři (1975) (seriál) 

Skvost mezi seriály české produkce, už jen sledovat samotné herce je zážitek.