Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Ghost Rider (2007) odpad!

Marně vzpomínám, kdy jsem viděl tragičtější komiksový film.

plakát

Centurion (2010) 

Už dlouho jsem nebyl tak znechucený, tohle se vyloženě nepovedlo. Vadil mi především scénář, který byl sepsán snad během pauzy na oběd. Bod za sympatickou čarodějku.

plakát

Machete (2010) 

Těšil jsem se, ale výsledek je hodně rozpačitý. Řada herců nevyužita a Trejo film zjevně neutáhne, při "vybafnutí" z vozíku v nemocnici jsem se neubránil smíchu. Léta prostě nezastavíš.

plakát

Bastardi (2010) 

U pár věcí mě nepříjemně zamrazilo, protože sám učím a autor zjevně ví, o čem mluví. Bohužel příběh je zoufale plytký, překonává to snad jen Magnuskovo příšerné (ne)herectví. On je celkem sympaťák, ale potřeboval by popostrčit režisérem, což se zjevně nestalo.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Ze začátku výborné, ale postupem času to ztrácí na síle, aby se z toho nakonec vyklubala neskutečná blbost. Cage se na roli nehodí, začíná mi celkem připomínat Neesona. Zato Pearlman je skvělý, ten se ve středověku narodil.

plakát

Vlkodlak (2010) 

Atmosféra by se dala krájet, Del Toro překvapivě ne tolik démonický, jak by člověk čekal. Pro mě hodně dobré, celkem jsem si zavzpomínal na Drákulu z 90. let.

plakát

Růžový panter (2006) 

Pro mě překvapení. Jasně, Sellers se překonat nedá, ale film se mi rozhodně líbil. A inspektorovy kromobyčejné výroky nemají chybu - bravo překladateli.

plakát

Tekken (2010) 

Kdysi v časech PS1 výborná série, ale film bohužel je pouhým stínem. Katastrofický scénář, málo démonický Kazuya, na soubojích se šetřilo, řada zajímavých postav chybí. Zbytečné čekání, bez tohoto filmu bych se klidně obešel.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Komiks považuji za jeden z nejlepších, co jsem četl. Film přináší několik změn a svým způsobem stojí rozhodně za vidění. Nevím, jestli bych ho pochopil, kdybych nečetl komiks, těžko soudit. Špatně se mi hodnotí, asi bude potřeba se na něj podívat ještě jednou.

plakát

Šerif a mimozemšťan 2 (1980) 

Nostalgická záležitost z dětství, u které jsem se bavil ještě o něco víc než u prvního dílu. Nejhezčí scéna je moment, kdy se k Budovi připojí jeho protivníci, aby mu pomohli proti zlovolným mimozemšťanům.