Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (489)

plakát

Franta mimozemšťan (2024) 

Ano, je to neuvěřitelná kravina. Ale s tím jsem na to šla. A smála jsem se skoro celou dobu. Bylo tam hluché nudné místo, ale naštěstí netrvalo dlouho a pak jsme se smáli všichni. Ne, není to inteligentní humor, ne, není to umění, ne. Ale jestli vám nevadí nesmírná hovadina, pobavíte se. A až to bude v telce, klidně se podívám znovu. Abych nezapomněla: Jakub Prachař je skvělý a partička Kikinčuk, Fridrich, Teplý a Noha je prostě boží.

plakát

Matka v trapu (2024) 

Komedie to moc nebyla, film pro ženské jo. Ještěže to dopadlo tak, jak to dopadlo, kdyby se konal velký sladký romantický návrat, bylo by to hloupé. Knihu jsem nečetla, přečtu. Podle jedné z recenzí se při filmování někam ztratil humor, který v knize je, tak jsem byla připravena, přesto mě to neuchvátilo. Ovšem mladá Valerie Vachková je krásná a talentovaná slečna, její "brácha" se mi taky líbil a z dospěláků pro mě byla nej Lenka Vlasáková. Petry Hřebíčkové je v poslední době tak nějak moc a na jedno brdo.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 4 (2024) (epizoda) 

S každý dílem lepší a lepší. Všichni hrají civilně, uvěřitelně, Filip Březina je skvělý. A na konci jsem samozřejmě brečela jak želva.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

Skvělý závěr, ta scéna v nemocnici mě úplně sejmula (což nebylo těžké, v podstatě celý díl jsem proslzela).  Vynikající seriál, skvělý casting a a Filip Březina s Alžbětou Malou jsou určitě  herci, o kterých ještě hodně moc uslyšíme.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 4 (2023) (epizoda) 

Tak tenhle díl byl fakt dobrý, první tři mě tak docela bavily, ale neuchvátily. Tohle bylo přesné.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 5 (2023) (epizoda) 

Tak tohle bylo opravdu boží. Fórky s Jirkou Strachem a kostelem, geniální dohadovací schůzka Brna a Ostravy, férový bezdomovec Luboš (nemůže přece dělat tátu Cyrilovi, smutnícímu po 9. tátoi Broňovi, který si k němu lehal nahý, aby ho zahřál. Když na vlastní děcka se*e, tak to by nebylo fér). Jo!!!

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Konec to pos*al. Tedy aspoň mě docela otrávil a znechutil. Začátek nic moc, pak čím dál lepší, čekala jsem, jak z toho vybruslí a konec na pytel. Mnozí to tady obdivují, mně to přišlo megablbé.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Miluju Indyho a poslední díl série byl prostě takový, jaký měl být. Byl tam humor, byla tam akce, napětí a na konci jsem pár slz zamáčkla (i když mé dítě tvrdí, že to není příliš relevantní, neb já jsem bulila i u Supermazlíčků. Což je fakt, ale tady byli dojatí i ostatní. :-)). Za mě spokojenost a důstojné rozloučení s profesorem Henrym Jonesem (tak se totiž Indy jmenuje :-D), který odchází do zaslouženého důchodu.

plakát

Invalida (2023) 

Tak brzvadný film z našich blízkých končin jsem už dlouho neviděla. Vyborne jsem se bavila od začátku do konce,v všichni byli přesní a Zdeněk Godlá je bozi. Kéž by se i u nás natočilo něco takového.