Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (488)

plakát

Severské vraždy - Ztracené dítě (2020) (epizoda) 

No, nic moc, čekala jsem o dost víc. Ale dám tomu ještě šanci, ne vždy se rozjezd povede, ale pak je to lepší. :-)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Němý svědek (1996) (epizoda) 

Zase jeden výborný díl a 5. hvězdička za foxterora monsieura Boba. :-) Udivuje mě, že jsem tento díl opravdu viděla dnes poprvé, protože Hercula miluju, ale je to tak. Ten pejsan byl neskutečně roztomilý a jako dvojka s Herculem Poirotem byli prostě nej. K tomu ještě bláznivé duchařské sestry, pro mě nečekané rozuzlení a absolutně perfektní závěr se špringršpanělem Albertem dává dohromady skvělý díl.

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Viděla jsem po mnoha letech včera večer a asi už jsem stará, bylo to na mě moc uřvané, sem tam vtip, kterému jsem se zasmála, ale většinou trapas. Erotika je úplně o ničem, Jahody si ři hvězdičky udržely, ale tohle fakt není nic, co bych snad chtěla vidět častěji než jednou za pět let.

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Nebudu hodnotit, po sedmi minutách, které jsem vydržela, by to nebylo fér. Vadí mi ta podivná skladba vět a nějak nemám chuť to vidět dál. Ale třeba někdy opravdu zkouknu, možná jen nemám náladu. I když mám nemocenskou a chtěla jsem vidět pohádku, kterou ještě neznám, tahle se mi do noty netrefila.

plakát

Osada - Série 1 (2021) (série) 

Neviděla jsem při loňské premiéře, ale mluví se o 2. řadě, tak si pouštím první. Zatím jsem zhlédla 4 díly a za mě docela fajn koukání na léto.

plakát

Osada - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

Fajn díl, jen moc nechápu, proč musel být záběr na chloubu páně Majera. Po pravdě řečeno, ani jsem to nezaregistrovala, až po přečtení komentářů tady jsem si to pustila znovu a je tam. No, kdyby nebyl, za mě by to bylo mnohem lepší. Všichni z výrazu Ivany Chýlkové pochopili, že ho viděla a záběr na Majerův zadek byl o dost estetičtější. Nic proti pánům a jejich chloubám, ale fakt je dost hezčích věcí na pohled. :-)

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Miluju Indyho a poslední díl série byl prostě takový, jaký měl být. Byl tam humor, byla tam akce, napětí a na konci jsem pár slz zamáčkla (i když mé dítě tvrdí, že to není příliš relevantní, neb já jsem bulila i u Supermazlíčků. Což je fakt, ale tady byli dojatí i ostatní. :-)). Za mě spokojenost a důstojné rozloučení s profesorem Henrym Jonesem (tak se totiž Indy jmenuje :-D), který odchází do zaslouženého důchodu.

plakát

Kukačky (2008) (TV film) 

Autobusová intermezza sice nechápu, ale konec skvělý. :-)

plakát

Volha - HULIZA (2023) (epizoda) 

Druhý díl o hodně lepší, z toho vychcaného hajzlíka se mi zvedá žaludek a vtip o nachcané klouzačce je horší než všechny pí.. a ku... dohromady. Z mě paráda, tenhle díl dokonale odsejpal. Už se těším na pokračování.

plakát

Poslední závod (2022) 

Za mě v pohodě, ale nějak zvlášť mě to nedostalo a to jsem počítala, že i slza ukápne. Ovšem Oldřich Kaiser skvělý!

Ovládací panel
6 bodů