Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Oblíbené seriály (8)

Most

Most (2011)

Také se mi líbila více druhá řada. Nebudu se dlouze rozepisovat, to už tady udělali jiní. Seriál je to opravdu moc dobrý a doporučuji jej všem. Jen se ještě pozastavím nad herectvím Sofie Helin. Myslím, že je nadpozemské, nebo snad mimozemské? Nemám na něj superlativ. Její Saga, která žije se svou nemocí, nám zdravým, normálně cítícím, se všemi našimi emocemi dává docela tvrdou lekci... podívejte se a zamyslete se. Série 1 : *****, série 2 : *****, série 3 : ****, série 4 : ***** Mrzí mě že seriál končí. Už teď mi Sago chybíš!

Wallander

Wallander (2008)

Nemám slov!!! Zřejmě nejlepší krimi seriál co jsem viděl ( na stejnou úroveň bych řadil ještě seriál Hlavní podezřelý). Třetí část One Step Behind je naprosto famozní. Herectví Kennetha Branagha v tomto seriálu nejlepší co jsem u něj viděl a kamera absolutně excelentní. Pravý opak amerických stupidních seriálů, pomalé tempo, vykreslení postav, dlouhé záběry, nádherná práce kameramana, detaily, napětí, výborná hudba, prostě filmový zážitek. Jen doufám, že přibudou další díly a moc se na ně těším. Neuvěřitelná věc 4.řada právě běží na STV 2, ještě ji neviděli ani v Británii a USA a na Slovensku běží se slovenským dabingem. Zatím jsem viděl první dva díly a jsou opět skvělé!!! 1.řada 100% 2.řada 100% 3.řada 90% 4.řada 90%

Temný případ

Temný případ (2014)

Už jsem myslel, že z poza oceánu k nám budou chodit jen sračky pro puberťáky. Tohle je velmi příjemné překvapení a pro dospělé. Matthew McConaughey a Woody Harrelson skvěle sehrané party. Parádní jižanská atmosféra a super scénář, bez chyb.

Zvláštní jednotka

Zvláštní jednotka (2009)

Opravdu nechápu co za troubu dokáže dát tomuhle seriálu jednu hvězdičku. Perfektní francouzský seriál za, který české televizi moc děkuji. Na imdb má 8,2 z deseti což hovoří za vše a hlavně o vkusu díváků z celého světa. Nechápu co by chtěli sledovat tito čeští zaprděnci v televizi, zřejmě Honzu Zemana a jeho bolševické parťáky. Dávám maximum, za realitu, skvělé herce, skvělou kameru a J.H. Angladeho.

McCallum

McCallum (1995)

Skvělý Britský seriál, který bych se nebál kvalitou hereckou i kvalitou scénáře přirovnat k jiné britské sérii s Helen Mirren -Hlavní podezřelý. John Hannah zahrál roli Iana McCalluma, patologa, který spolu s policisty vyšetřuje opravdu dost drsné případy vražd, fakt parádně. Konečně seriál ze zlatých devadesátých, který hravě strčí do kapsy dnešní stupidity, kterými nás krmí většina televizních stanic. Škoda, že má pouze devět dílů, ale jak se říká dobrého po málu.