Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (559)

plakát

Zelenáč (2018) (seriál) 

1. série - 80 %, 2. série - 85 %, 3. série - 70 %. Po dlouhou dobu téměř doslova bezvadná oddechovka, které se dařilo umístit extrémně sympatické postavy do nápaditých a v rámci žánru zajímavých situací. Postupem času ale všechny tyhle silné stránky trochu ztrácejí na síle a přelom třetí a čtvrté řady navzdory potenciálně silné dějové linii v Guatemale již připomíná jiný seriál typu jakékoliv náhodné kriminálky běžící ve tři odpoledne na Nově.

plakát

1670 (2023) (seriál) 

1. série - 80 %. Game of Thrones meets The Office. Nečekaná polská pecka, která zaslouženě boduje i v zahraničí a která doufám nezůstane u jedné série.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

1. série - 80 %, 2. série - 70 %. Tam, kde první série byla relativně nápaditá a zároveň se nebrala tak úplně vážně, druhá obě tahle pozitiva ztrácí a do hlubin béčkovosti se ponořuje mnohem rychleji, než by se mi líbilo. Jestli neprůstřelnost hlavních hrdinů, stupidita záporáků a dramatické oběti vedlejších postav budou v dalších sériích narůstat tímhle tempem, tak potěš pánbůh.

plakát

Král Tulsy (2022) (seriál) 

1. série - 80 %. Žádný echt originální nebo žánr přetvářející počin to není, ale Stallone překvapivě hraje, zbytek bizarních postaviček zdatně sekunduje a Taylor Sheridan si připisuje další část USA, do které si může zapíchnout pomyslný filmařský špendlík.

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

1. série - 80 %, 2. série - 90 %. Šestá epizoda druhé série je jedním z nejintenzivnějších a nejpůsobivějších televizních počinů posledních let. "Are you okay?"

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

1. série - 90 %. Podmanivé, vizuálně nápadité a krásně kloubící odlehčenost s nekompromisní brutalitou.

plakát

Fotři (2023) 

"Old man yelling at clouds".

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Sympatičtější postavy na kladné straně a zajímavější na té záporné než v Mandalorianovi a celkově příjemné rozšíření Star Wars univerza i pro diváky netknuté Povstalci. Smutnou pravdou nicméně je, že toho obsahu je v poslední době prostě moc, a podobně jako v případě Marvelu se i zde vytratilo téměř veškeré kouzlo, které v minulosti z těchto sérií dělalo něco výjimečného. 1. série - 80 %.

plakát

Tajná invaze (2023) (seriál) 

Rozhodnutí Marvelu přesunout se významnou měrou na televizní obrazovky, respektive na Disney+, lze bez rozpaků považovat za jeden z největších přešlapů ve filmové historii. Zatímco dřívější tempo, tedy jeden až dva filmy ročně, tak akorát upokojilo potřeby fandů MCU, nyní studiové hlavy chrlí jeden mizerný projekt za druhým (exhibit A, exhibit B, exhibit C) a je to šeď, nuda a šeď. Tajná invaze není jiná - jako film, na kterém by studio rok dva poctivě pracovalo, by z toho šel vytřískat hit léta, takhle slušný námět upadne v zapomnění dřív, než skončí titulky poslední epizody. 70 %.

plakát

Diplomatické vztahy (2023) (seriál) 

1. série - 80 %. Diplomatická růže mezi netflixovským trním.