Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) odpad!

Původní kreslené díly - super. První hraný film byl velmi dobrý. Mise Kleopatra taky dobrá. Ale tohle je děs. Příšerný Cornillac coby Asterix je nesympatický od první vteřiny, vtípky a narážky na popkulturu a obecně současnost jsou neskutečně trapné. Pod naleštěným povrchem se skrývá prázdnota, kterou nezachraňují ani Depardieu, Delon, Zidane, Schumacher, Sklenaříková ani nikdo.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Babica vypadá jako úchyl (za to nemůže) a vždycky, když ho vidím v televizi při tom jeho "vaření", tak bliju (za to už může).

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Tahle soutěž byla dobrá a rád jsem se na ni díval do chvíle, co mě tam nevzali. :-)

plakát

Nemocnice na kraji města (1977) (seriál) 

Československá telenovela oslavující socialistické zdravotnictví a s pár dobrými herci a několika dobrými momenty. Ale geniální, nadčasové, úžasné... to prostě není.

plakát

Senzibilšou (1997) (pořad) 

U nás doma jsme místo "Senzibilšou" říkali "Senzadebil".

plakát

Kvaska (2007) odpad!

Tak jsem to celé shlédl a mohu na to říct jen jedno. BLÉÉÉ! Až na tomhle filmu najdu něco alespoň trošičku ucházejícího, změním svůj komentář a zmíním to tu. Hodnocení ale ponechám.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Geniálně natočený válečný film. Audio-vizuální zpracování je dechberoucí a vtáhne vás do filmu tak, že společně s americkými vojáky prožíváte PEKLO.

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Je to úžasnej seriál, úplně tam vidím naše sousedy a sebe a plně se s postavami ztotožňuji... No dobře. Je to sice sračka, ale tak tragické to taky zase není. Je tam sice spousta nehereckejch chrchelů a lidí, kteří mě tam upřímně serou a nedá se na ně dívat. Na druhou stranu Solaříková je kočka a v konkurenci VelmiKrátkýchVln a Kampeličky štěstí to jako oddychovka před brutálními Televizními Aha!-Blesk-Šíp-novinami celkem fajnově obstojí.

plakát

xXx (2002) 

Vin Diesel a Samuel L. Jackson se konecne muzou postavit mezi tech par hercu, jimz se dostalo te cti zahrat si stek po boku Marka Vasuta. Jako oddychovka je to hodne dobre.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Takhle brutální film sem snad ještě neviděl. Dokonalá parodie na (nejen) nečernošský hip hop a exkrementální humor nejhrubšího zrna. Tohle by měli shlédnout všichni rádoby-drsní-nejen-čeští-hopeři, aby viděli, proč tahle hudba a styl celkově v jejich podání přijde naprosto směšná.

Ovládací panel
2 body