Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Muž z oceli

Muž z oceli (2013)

Ten film byl bezvadný!!! Bylo mi jasné, že když hraje Jor-Ela Russell Crowe, dají mu větší prostor a není čeho litovat. Dokonce mě i pobavil. Způsob zobrazení Clarkova dětství se povedl. Role Kevina Costnera alias farmáře Kenta jakbysmet. Ty bitky mezi Kryptoňyny byly prostě skvělé. Scény se přiblížili animovaných bitkám (např. Superman/Batman: Apokalypsa). Humorných scén a hlášek bylo požehnaně a pasovaly. Opravdu jsem se bavil, když vojáci stříleli stále dokola do nezranitelných mimozemšťanů, jako by jim nedocházelo, že kulka opravdu nezabírá :-D Vážné scény, které provázely film od začátku až do konce byly opravdu dost emotivní. Během sledování jsem v sobě i kolem sebe cítil napětí, jak některé scény dopadnou. Nakonec jsme někdy překvapením čuměli jak zařezaní. Obsazení bylo opravdu super. Nevím, koho vyzdvihnout víc Kladné nebo záporné postavy, Kryptoňany nebo pozemšťany? To opravdu nemůžu. Všichni bezvadně pasovali :-) A tvůrci? Jejich um už je snad všem znám a spojení jejich práce v tomto filmu je opět super. Pár rad na závěr. Nevyhrožujte Supermanově mámě a nesnažte se zjistit odkud má pláštěnku ;-)

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Bezvadné přenesení příběhu do současnosti, skvělé herecké umění, výborná hudba a ta nálada, která vyzařuje z celého filmu. Prostě super. Ten film mě zřejmě nikdy neomrzí.

Lví král

Lví král (1994)

O tomto filmu se nedá říci, že je jen klasickou Disneyovkou už jen díky počtu vyhraných cen a nominací. (28 výher, 22 nominací)

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Bezvadné zfilmování knižní předlohy. Už jsem film viděl několikrát a stále se k němu budu vrace. Je mi zde sympatické, že to není žádný rozvleklý příběh, který by potřeboval xy pokračování, pro pochopení celého děje. Prostě pohodička + herecké obsazení je třešničkou na dortu.

The Ron Clark Story

The Ron Clark Story (2006)

Myslím, že problematika, kterou musí řešit Ron Clark, není už moc ojedinělá, a tak je dobře, že stále existují lidé s velkým nasazením, kteří nezlámou nad zprvu nezvladatelnou mládeží hned hůl a tou holí své žáky spíše postrkují k lepším výsledkům a lepší budoucnosti, než kterou by si ty děti pro sebe dokázaly samy představit. A Matthew Perry ukázal, že není jen bezvadný komik.