Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (119)

plakát

Poslední volání (2002) (TV film) 

Jelikož jsem velká obdivovatelka díla Francise Scotta Fitzgeralda, tak mě tento snímek lehce zklamal. Irons je ve své roli tradičně výborný a kupodivu i Neve Cambell, přesto si myslím, že se z takového námětu dalo vytáhnout mnohem více.

plakát

Lepší společnost (2001) 

Tak na tento snímek jsem se opravdu těšila, ale jsem neskutečně zklamaná. Z tak zajímavého námětu, který připouští zpoustu jiných možností se dalo vykřesat mnohem, mnohem víc. Ale nejvíce mě "dostalo" obsazení do role Chaplina.......některým to možná vadit nebude, ale mě jako velké obdivovatelce Chaplina se otevírala kudla v kapse.....ale pokud toto pominu, je z toho průměrné drama - Kirsten Dunts a spol. roztomile třeští za zvuku charlestonu a dojde i na nějakou tu vraždu. Ale nic z toho vám neutkví v paměti déle jak 10 minut, takže pokud máte rádi atmosféru dvacátých let Lepší společnost vás neurazí...........jo a jen tak mimochodem, Chaplin vždycky tvrdil, že tehdy na té lodi nebyl a taky nikdy nevěřil, že by v tom měl Hearst prsty....

plakát

Muž, který nebyl (2001) 

nevím proč, ale tenhle film mě opravdu nadchl....byly doby, kdy jsem se na něho dívala pořád a pořád dokola....skvělá atrmosféra a úžasně charismatický Billy Bob...opravdová lahůdka...

plakát

Maximální riziko (1996) 

Jean - Claude nikdy nebyl mým oblíbencem, takže ani on tento velice podprůměrný film nezachrání

plakát

Chaplinova skládanka (1992) (TV film) 

Tento dokumentární film se věnuje jedné za Chaplinových grotesek - Chaplin zlodějem. Dnes už máme možnost vidět tento snímek v podobě, kterou Chaplin (zřejmě) zamýšlel. Ale vždycky tomu tak nebylo a důvody a celý proces restaurování fílmu se dozvíte právě v tomto dokumentu. Pravda, mohl být trochu obsáhlejší a podrobnější, ale i přesto je velice zajímavý, alespoň pro fanoušky malého tuláka.

plakát

Hook (1991) 

Hook.... jako malá jsem ho zbožňovala a i teď se k němu ráda vracím. Proto mě docela překvapilo, že je považován za nehorší Spielbergerův film. A přitom má takové herecké osazení....Dustin Hoffman, Robin Williams nebo Julia Roberts. A nejen to, ztvárnění Země Nezemě je, podle mého názoru, geniální. Podle mě docela nedoceněný film, jediné co mi kazí jinak skvělý dojem, je nový dabing.