Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (70)

plakát

Mňága - Happy End (1996) 

Neměl bych film srovnávat s Rokem ďábla. Ale... dělám to. A Rok ďábla je více pravděpodobnější i přes vybuchující lidi. Na druhou stranu má v sobě Mňága - Happy End něco, co vás jaksi upoutá do křesla mnohem spolehlivěji. Ta jedna hodina je napěchovaná k prasknutí hláškami, zvraty a dobrou muzikou. "V tý smlouvě s BGM byl dodatek, že můžou určovat, co budem jíst a pít. A tidleti se toho hned chytli a nutili nás k šíleným věcem. My zme třeba jedli jenom jabka."

plakát

Ulovit miliardáře (2009) 

Do hlavní role, jak vidím v zajímavostech, byli zvažováni Trojan, Liška, Macháček, Langmajer.... to je jasný, že po přečtení scénáře to hodili do koše.

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Až na prsa hlavní představitelky teda nic moc... která asketa to natáčela?

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pořad mi vždy přišel bezvadný, ale první díl páté série mi připadá, jako by pořad změnil režiséra a tím šel dolů. Přijde mi, že se z toho vytratil vtip a hlavně tempo. Ten pořad sedí na prdeli, jak by pan Pohlreich řekl. Mimochodem - hudba v pořadu... to si dělají legraci asi. Na naprosto nedojemné části hodí dojemnou muziku a dělají z toho rodinný film? V těch dřívějších sériích bývala většinou svižná, zábavná a známá muzika. Tohle skládal někdo doma v garsonce... Ten nový díl na mě působil smutně, zatímco dříve tam režisér hledal hlavně pobavení a optimismus.

plakát

Základka (2012) (seriál) 

Některé fóry mi přišly docela fajn, většina ale ne. Postavy se vůbec nechovají reálně a celé je to ťáplé na hlavu. Byl-li to záměr, tak se omlouvám.

plakát

Šejdrem (2008) (TV film) 

Na vesnici to bývá ve skutečnosti o poznání horší.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Polovina vtipných situací je založená na tom, že protagonisti nevědí, co mají dělat a říkat. Pořad na nic, ale je skvělé si půjčit ty hry, co tam hrajou, a zahrát si je ve vhodné příležitosti s kamarády. Je to mnohem větší sranda než se dívat na pány "herce". Kdo by řekl, že si snad protiřečím... zkuste si zahrát Člověče, napij se. Docela legrace. A teď si představte, že by se o tom točil pořad.