Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Smrtonosná past 3

Smrtonosná past 3 (1995)

Trojku mám z celé série nejraději. Asi je to proto, že se konečně otevřelo více prostředí (jednička byla v hotelu, dvojka na letišti) a ještě k tomu měl McClane konečně parťáka; černého rasistu Zeuse (výborný Samuel L. Jackson). Jednoduchý, ne moc originální děj - ale co na tom? Napětí se drží po celý film, je doplňováno výbornými hláškami a skvěle hrajícími hlavními hrdiny. "Má to erbegy?" "U tebe asi jo, u mě asi ne.... McClane!!!"

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Kultovní film! Dokonalé tři navzájem se prolínající příběhy plné výborných a dokonalých hlášek. Dokolaný scénář! Pane Tarantino, klobouk dolů. "Na něco se tě chci zeptat. Když si ke mně vjížděl, všim sis před mým domem cedule s nápisem 'sklad mrtvejch negrů?' "

Samotáři

Samotáři (2000)

Když se u filmu zamýšlíte, zjistíte, že tam není snad žádná scéna, kde by se lidé chovali normálně! Prostě každá postavička ve filmu je tak trochu blázen. Svým způsobem samozřejmě; zhulený Jakub (myslím, že Macháček musel být opravdu zhulený), stalker Ondřej, hajzl Robert a mimo další úžasně cáklá matka Hanky (Maciuchová). Příběhy postav se krásně a jednoduše prolínají, lehce, nenuceně. A jak říkám, všechny scény jsou bláznivé a úžasné. Geniální scénář - Petr Zelenka. "Týjo.... super hadice..."

Jak básníci přicházejí o iluze

Jak básníci přicházejí o iluze (1984)

Pěkný film s vysokoškolského prostředí plný vynikajících nápadů a scén (např. Svěrákův výklad). Pro mě nejlepší ze ságy básníků a to jednoznačně! "Klííííd!"

Road Trip

Road Trip (2000)

Skvělá komedie se zápletkou, která už by dnes nemohla být ani použita. A naše děti ten film už nepochopí. Proč by někdo natáčel něco na videokazetu a posílal to pak v obálce poštou?

Ovládací panel