Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Tento serial je jako ledovec. Dokuď ho nevidíte, nevíte o něm, jakmile ho zpozorujete, už je pozdě utéct. I když některé postavy se chovají tak že by jste je nejradeji zastřelili, jiné zase úžasně. Ja osobně jsem si oblíbil admirála Adamu(E.J.Olmos) na kterém bylo vidět že se opravdu snažil a dával duši do hraní. Jinak psychologické hrátky jsou zajímavé, ale občas si budete řikat že se někteří jedinci chovají dosti zvláštně. Ale to neni moc velký problém když se zamyslíe nad světem. Pořád vám to přjde v celku realistické. A postupně se dostanete přes úžasné díly, dostanete ke konci, který vás dostane. A rozhodně se nemusíe bát že vaše uši budou, soundtrak je dokonalý a v mé MP3 másvoje místo už dlouhou dobu. PS: ale i tak to není seriál pro všechny. Ale pokuď jste fandové třeba Star Treku, nejspíše se vám to bude líbit.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Protože jsem k tomuto seriálu nepřistoupil hned, byl jsem ušetřen agonie na s čekáním na další díly a mohl jsem propadnout plné zavislosti na tomto seriálu. A co můžu teď říci? Je to jedna z nejlepších serialových komedii na které jsem kdy narazil. Jen jeden háček to má, český dabing... ja jsem naneštěstí měl co dočinění s anglickým dabingem, ale i na jedné naší komerční televizi jsem zahlédnul pár dílu v českém dabingu a bohužel jsem u toho trpěl, nebylo to snad ani tím že někteří herci nebyli zrovna skvěle nadabováni, ale spíše doslovným překladu vtípku a legenadarních vět které prostě v českém překladu ztracejí smysl který měli v anglickém originále, a se smyslem i jejich vtip.... proto, pokud se díváte na českou mutaci, klidně si odečtěte 1 hvězdičku z mého hodnocení.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Prostě sitcom který vás pobaví srandou z fyziky, brainmaniacu a věcí spojených se vším tímhle. Pokud jste v oboru fyziky, matiky nebo IT tak se u toho budete bavit na 100%, ale v mém okolí jsou i lidi kteří považují slova jako matika a fyzika za sprostá slova a u tohoto serialu umírají smíchy. Hlavním plusem této serie mi příjde poměrně pěkně udělaný příběh v pozadí, který dokáže navnadit na další díly , ale zároveň se neztratíte když pár dílu vynecháte. Jen poznámka k dabingu... v Anglickém dab. s českými titulky si tento serial užijete daleko lépe, bohužel totiž v českém dabingu vyznívá Shelly trošku fádně, narozdíl od anglického originálu.

Dr. House

Dr. House (2004)

Super serial :) kolem 5-6 to trosku ztratilo kouzlo a 7-8 serie zase stala za to :)

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Medi sitcom u kterého se většina lidí zasměje, a je to takový příjemný oposit House MD, kdy Scrubs je podáván v intenzivních, ale v krátkých dávkách. Na kterých si brzo vypěstujete zavislost. Směle doporučuju sledování. Jen to moc nepřehánějte. :)