Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (460)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Detektivka zasazená do sci-fi cyberpunk stylu prostředí. Podobně jako u Colombo to není ani tak o tom kdo, ale spíše jak. Visual a audio dobrý, dialogy průměr.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Všechno do sebe zapadá, režije, herecké výkony, grafika, efekty, prostředí atd... Jediné co tomu jde vytknout je otevřený konec a dokončení v nedohlednu.

plakát

The Orville (2017) (seriál) 

Super seriál. Jako StarTrek snaží se pomocí různých ras s různými problémy komentovat dnešní společnost. Rozdíl mezi StarTrekem a Orvile je ale ten, že Orvile se to nesnaží schovat a zároveň k tomu dávkuje humor po lahvích. Pokud hledáte ale vážné scifi, asi se tomuto seriálu vyhněte z protože není pro vás.

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

I kdyz nejsem cilovka, myslim ze je to docela zabavny serial, kdy americanka se seznamuje s francouzskou a evropskou kulturou, a poznava ze ne vse jde tak jak si doted myslela ze funguje svet. O to pozdeji vtipnejsi, kdyz americka kultura dorazi za ni, a jako divaci muzeme sledovat jeji reakce na to jak se s tim vyporada. Co me asi nejvice na tom serialu stve je naprosta absence vernosti ve vztazich jako tak nejak vsech, z toho serialu to vypada tak, ze kazdej by ve Francii chtel zit v otevrenem vztahu, ale boji si to priznat.

plakát

Tutorial (2021) (pořad) 

O čem pořád je? O pokecu a interakci s hostem na základě herního backgroundu. Za mě prostě odpočinkový seriál, který si pustím večer když jsem unavenej a nemam silu nasávat novinky a film by byl moc dlouhý.

plakát

Alien Warfare (2019) 

Pocitově je to nízko rozpočtové scifi (nepočítejte s úžasným CGI), s mělkou zápletkou a normálními herci. V překladu, da se to zkouknout, ale asi brzo zapomenete že jste to viděli.

plakát

Robin Hood (2018) 

Hrozné kostýmy co se moc nehodili do doby kam to bylo zasazeno. Choreografie bojů byla moderní boj, jen automatické zbraně vyměnili za automatické středověké zbraně . . . Od samostřílnych kulometů, samostřílnych bazuk až po samostřílnych brokovnic :D ale příběh nebyl úplná tragedie, herci nebyli úplný lemry, tak se na to dalo koukat.

plakát

Flinch (2019) (pořad) 

Takovej mene desivej a vice zabavnej fear factor.

plakát

Shazam! (2019) 

Je to ok, ale je to komplikovany. Jelikoz hrdinske filmy potrebuji tak trosku aby se divak vtelil do hrdiny a prozival pribeh s nim, u Shazama je to obtizne ac skoro nemozne, pokud nejste dite kolem hrdinova veku. I kdyz se promenuje na "dospelou" osobu, chova se porad jako dite, takze nikdy jsem nemel pocit ze se vcituji do te postavy. Ale jinak vizual hezky, zapletka se zda opravdu sita na miru spise mladsim divakum (neni moc zapletena), takze tak no.

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Není to klenot české kinematografie ale bylo to lepší nez jsem čekal. Za mě ok, letní česká komedie.