Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (318)

plakát

Accattone (1961) 

Pasoliniho nekompromisní pohled na římskou poválečnou periferii okupovanou prostitutkama a jejich pasákama. Výborný debut jednoho z mých oblíbených režisérů, sledující nejúspěšnějšího z pasáků a jeho proměnu ve skutečného člověka.

plakát

Adele - Hello (2015) (hudební videoklip) 

Adele nemám nijak zásadně rad. Je to obtloustlá, blbá, nevzdělaná kysna z ghetta. Nicméně zpívá dobře a překvapivě i její klipy mají vysokou úroveň. Asi je to tím, že by bylo naprosto nemožné ji natáčet jak polonahá tančí v dešti a demoliční koule by se s ní utrhla. Tohle mě nebere tak jako Someone like you, ale ta melancholická, podzimní stylizace se mi libí.

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Pierce Brosnan ale obzvlášť Rene Russo jsou naprosto... classy.

plakát

Afro Samurai: Resurrection (2009) (TV film) 

Je to, bohužel, jen slabší omílání toho samého jako v seriálu. Má to pořád styl, ale děj nedává moc smysl a chybí tomu přímočařejší tah na bránu. 2,5*

plakát

Age Before Beauty (2018) (seriál) 

Spíše "soap" než skutečné drama. Tvůrci se asi snažili o určitou autenticitu, ale sociálně-dramatická rovina bude fungovat maximálně pro brity, kteří v těch situacích možná uvidí odraz jejich životů. Pro ostaní to bude asi zapomenutelná sonda do anglické společnosti, kde podvádění manželů/manželek je i ve skutečnosti spíše zábavným sportem, než něčím odsouzení hodným.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) odpad!

Místy docela vtípné. Bohužel pro tvůrce to jsou místa, které záměrně k smíchu být nemají. Tak mě napadá, že kdyby to dostali do ruky nějací odvážní tvůrci, mohlo z toho být solidní "lolitkovské porno".

plakát

Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die (2008) (hudební videoklip) 

Stejně jako film si jde svou cestou, tak i song se vymyká bondovským standardům. Ne lepší, na druhý poslech možná ani ne o tolik horší, jako hlavně jiný.

plakát

Alien: Covenant - Meet Walter (2017) 

Reklama na Waltera, který je mimochodem špatně pojmenován, měla dotvářet a rozšiřovat pozadí celého nového vetřelce, ale stejně jako ostatní kraťasy je i tenhle nakonec úplně zbytečný.