Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (931)

plakát

Orphan Black (2013) (seriál) 

Je to hrozne laciny. Cely.

plakát

A Perfect Ending (2012) odpad!

Fakt nudnej erotak bez poradne sukacky. Diky, cau.

plakát

Přerušený kruh (2012) 

Sopel ti tece dve hodiny a chces tu holku jenom osukat. Proc proboha????

plakát

Pod kůží (2013) 

Jsem si to dala na seanci ve vane a proste! Nejvic me tam bavilo to vyuziti sexbombovosti Johansson. Absolutne genialni posun. A jeste k tomu, kdyz si uvedomujete, ze jeji typologie krasy je mimo ty klasicka meritka. A to Skotsko, a ten Hadek. Ta hranice realisticnosti... dokumentarniho postupu. Vyjmecny film. Skoda jen, ze to zaspala ceska distribuce... klasicky.

plakát

Travička zelená (2008) 

Pokazde jsem se zasekla pul hodinu pred koncem. Az jsem to dokoukala strizliva. Coz neni zamer tohoto filmu. Jinak absolutni klasika podminena partoskou v posteli s minimalne jednim gramem. Amen. P.S.: musite se na to podivat alespon jednou se svym dealerem! <3

plakát

Hannibal (2013) (seriál) odpad!

Trapna nuda.

plakát

Mary Marie (2010) 

Z pastiche se trochu krouti hlava... a ze strihove skladby tez. To, ze to nedava smysl nevadi. Porad naprumer.

plakát

Český žurnál - Já, horník! (2014) (epizoda) 

Ono je to cely dost sci-fi. Ostrava, haviri, tezky prumysl a i tento dokument. Jedna velka zahledenost v sebe sama. Absolutni nereflektovani potreby jinych. Stejnym zpusobem vytvoreny dokument. Kutani ve scifi s prevrsenim sobeckosti. Nekdy je to vice nez unavne, koukat na nekoho, kdo se v tom placa a doufa, ze z toho neco bude ... no a neni. Jeden z nejbizardnejsich ceskych zurnalu.

plakát

Televise bude! (2014) (TV film) 

Je to dukaz, ze to jde. Uprimne doufam, ze se timto vody pohnou. Nicmene jsem absolutne okouzlena tim, co jsem videla... a to na CT!!!!!!