Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Akční

Pořady (8)

Historie.cs

Historie.cs (2008)

Dost možná nejvkusnější a nejodbornější český publicistický pořad. Nesleduju pravidelně, ale někdy na to narazím a jsem velmi rád, že i u nás někdo dokáže nasadit vysokou laťku.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Jediná reality TV, kterou si nenechám ujít. Survivor má vše od silných narativů po adrenalin. Dá se tomu hodně propadnout.

Hyde Park

Hyde Park (2010)

Hezký nápad na pořad, ale skončí to často, jako u nás vždy, u nudné PR, nebo trapně útočných dotazů neuvažujícího davu. Výjimky spíš potvrzují pravidlo. // Edit: Vypadá to, že postupně se mouchy vychytávají a Hyde park je neustále zajímavější.

Události

Události (1993)

Nejkvalitnější české zpravodajství. Žádný zázrak světové novinařiny, ale ostudu to rozhodně nedělá takovou, jak někteří tady píšou.

Chcete být milionářem?

Chcete být milionářem? (2000)

V jednoduchosti je síla. Stolek, dvě křesla, jeden Čech (soutěžící) versus druhý Čech (Vladimír). Víc nebylo třeba. Velmi vkusná soutěž, ja kterou se šlo koukat.

Top Gear

Top Gear (1978)

Auta mě naprosto nezajímají, nic o nich nevím a dokonce i samotnému řízení se spíš vyhýbám, proto že mě tenhle pořad baví, považuju za malý zázrak a předmět ke studii. Opravdu mi to není ani trochu jasné, ale je to tak.

John Oliver: Co týden dal a vzal

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014)

Jeden z těch nepříjemných příkladů, kdy si uvědomíte, že "hloupý Američani" jsou na míle někde jinde a vždycky budou. Ne kvůli vyšší průměrné inteligenci diváků, ale zkrátka velikosti kultury a popkultury, kdy něco chytrého a smysluplného může být pořád ještě masové, protože i menšina lidí v USA je pořád pár milionů hlav, takže má smysl pro ni dělat takovýhle pořad. Oliver (a jeho pravděpodobně masivní tým scenáristů a rešeržistů) to umí vybalancovat jako nikdo a jeho humor + agenda by měly být velkou lekcí pro kohokoliv, kdo se pokouší dělat "talk-show".