Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (275)

plakát

Aenigma (1987) 

Silná inspirace Dotekem medůzy se nezapře. Fulci bravůrně stupňuje atmosféru až do hutného závěru. A přiznám se, nebýt této "v zádech pěkně mrazící" poslední třetiny filmu, hodnocení by bylo o hvězdičku ubranější.

plakát

Afgánský zlom (1990) 

Syrová válečná podívaná prostá jakýchkoliv příkras a zároveň jedna z mála možností nahlédnutí do pekla "ruského Vietnamu".

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Po zkouknutí všech 3 dosavadních sérií nemůžu nepřidat i tu pátou hvězdu! That´s brilliant ;-)

plakát

Akce (1987) 

Tento film má nejvíc akce v samotném názvu...

plakát

Americký cyborg (1993) 

V Tel Avivu natočené nenáročné zábavné béčko vezoucí se na vlně "cyborg filmů" začátku devadesátých let. Hlavní dějová linka (cesta Mary, "jediného zdroje zárodečného vajíčka", s jejím "jediným žijícím plodem na neplodné planetě" k moři) by se dala brát jako nízkorozpočtová předchůdkyně Potomků lidí ;-)

plakát

Antikrist (2009) 

Vycizelované snové sekvence mi reflexivně připomněly tvorbu Gregoryho Crewdsona...ano Larsi, tohle se ti opravdu povedlo!

plakát

Arachnid (2001) 

Zábavné nenáročné béčko s "prima triky". Co může člověk čekat více od filmu s pavoukem v džungli? Jen tu kategorii snímku bych přepsal z hororu na komedii ;-)

plakát

Audience (1990) (divadelní záznam) 

"To jste celý vy! Páni inteligenti! Jenže vy si to můžete dovolit, protože vy jste nahoře, i když jste dole! Ty se vrátíš mezi ty svý herečky a budeš se vychloubat, jak si chválil, jak si válel, koulel s cikánama sudy ve sklepě, budeš hrdina a co já?"