Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (1 583)

plakát

Bloody Hell (2020) 

Celkem zábavná blbina, kde není nouze hlavně o uřezané končetiny. Sice sem tomu nemohl přijít ze začátku na chuť, asi mi vadil ten finský přízvuk, ale pak se to celkem slušně rozjelo (probuzení se bez nohy) a nechybělo slušné napětí. Rodinka byla fakt nechutně ujetá a finále bylo parádní (hřebíkovačka - top scéna). Dobře natočené, výborné dialogy a hlavní postava skvělá. Bavil jsem se. (424. hodnocení)

plakát

Pach krve (2021) 

Mutantí rodinka mi bude hodně chybět, ale chápu, že tvůrci chtěli odbočit o trošku více. Je to určitě kvalitnější než předchozích pět dílů (první WT, už nebude překonán), ale já raději brutální béčka, plné nahoty a Gore. Brutální to naštěstí je i zde, ještě aby ne, kdyby tu nebylo Gore, tak to rovnou spláchnu odpadem (top scény - kláda, trest smrti). Obsazení mi celkem vadilo - dva teplouši, černo bílý pár, klasický pár, soucit k postávám skoro žádný. Druhá polovina alias Divoké kmeny, mě už docela nudila, ta délka je šílená, nebo aspoň mi to tak přišlo. Finále "doma" bylo parádní. Jako fanda Wrong Turn série, je pro mě tento Reboot spíše ale zklamáním. Předešlé díly, mám občas chuť si někdy zopakovat, u tohoto mám teď pocit, že už po druhé vidět nikdy nechci. (694. hodnocení)

plakát

Don't Tell a Soul (2020) 

Slušně natočený, nenáročný Thriller. Dva bratři vykradou dům a po honičce s chlápkem, který spadne do díry začíná dilema, zda ho zachránit nebo ne. Pár slušných zvratů, ale jednání toho chlapce po té, co se dozví co je ten chlap zač, mi přišlo strašně hloupé. Film mohl klidně skončit drsněji. Na jedno zhlédnutí ale fajn.

plakát

Pod bodem mrazu (2021) 

Výborný Španělský Thriller, bez nějakých delších, nudnějších pasáží. Atmosféra výborná, herci dobří. Pointu sice odhadnete už ze začátku, ale i tak to bylo napínavé až do samotného, ledového finále. Ta čtvrtá hvězda je za ty tři výborné, brutální scény - hasičák, šroub, ustřelená ruka. Motivaci útočníka jsem plně chápal. (85. hodnocení)

plakát

Fertile Ground (2011) 

Režisér a scénárista vynikajícího Hororu z roku 2008 u mě ale na podruhé nezabodoval. A to začal Fertile Ground celkem dobře. Po pěti vteřinách na vás vybafne nahá, celkem pěkná ženská (která se ale v průběhu změní v nesympatickou krávu) a po pár minutách leží na záchodě v kaluži krve, jo to byl výborný začátek. No, to co sledujeme ale dál, mělo "Věřte nevěřte" nádech. Nezáživný, nudný, o Horor se téměř vůbec nejedná, je to spíše takový televizní Thriller. Škoda, od Adama jsem čekal teda lepší jízdu. (123. hodnocení, Full HD)

plakát

Caged (2021) 

První lehčí Horor 2K21 z vězeňského prostředí, to beru všemi deseti. Dr. Reid, je obviněn z vraždy své manželky na doživotí a hned se dostane na samotku, kde stráví spousty měsíců, kvůli šílené bachařce. U hlavní postavy sledujeme, jaký dopad má na psychiku nulový kontakt s lidmi a zároveň nám poodhaluje celou pravdu, zda je vinen či nikoliv. Za mě solidní, napínavá, depresivní pecka, která sice nenabízí v daném žánru nic nového, ale pro filmy z vězení mam slabost a Caged se mi se svojí lehčí Hororovou atmosférou (viděno v noci) opravdu líbil a udržel moji pozornost až do samotného závěru. Edi zahrál na jedničku, veliká spokojenost (7. hodnocení, 2. komentář)

plakát

Trespassers (2018) 

Docela solidní jednohubka. Sice to bylo strašně předvídatelný, odhadl jsem úplně vše (kdo by mohl jako jediný přežít, kdo s kým se vychrápal, sousedka, policajt ..), film určitě ničím nepřekvapí. Co potěší je výborná hudba, Mexický nádech, solidní herci, pěkný herečky (kozy bohužel žádný) a některé v celku fajn krvavé scény, kdy v paměti zůstane hned ta první alias vypíchnuté oko o láhev. Na jedno zhlédnutí ok, ale nic vyloženě zapamatovatelného či něco, co bych chtěl vidět někdy znovu. (69. hodnocení, 8. komentář, Full HD)

plakát

Postupné propadávání rozkoši (1973) 

Absurdní, nesmyslné dialogy, hloupý chování všech postav, příšerný výběr herců. Jediný za co dávám hvězdu, je za ty celkem pěkný holky, které na tu dobu, vypadaly dost sexy a za nahotu. Ale jinak o pornografický snímek se vůbec nejedná, když už tak erotický a o Horor už v žádném případě. Film pro lidi s IQ do 20, nebo ročníky 60-70, kteří dokáží ocenit tyhle staré pokusy o art. Za mě naprostá ztráta času. (66. hodnocení, HD)

plakát

Hlasy (2020) 

Voces jsem dlouho odsouval, očekával jsem klasickou duchařinu a dítě na plakátu, mě taky moc nepřesvědčilo o tom, že bych tenhle Horor musel hned vidět. No a ve finále, musím uznat, že je to hodně dobré. Už úvodní scéna autonehody, byla parádní a bylo jasný, že tohle bude peprnější podívaná. Líbilo se mi, že si smrt nebrala žádný servítky a hned ze začátku odpadla víceméně hlavní postava. Sice strašení na mě úplně všude nefungovalo, no některé scény byly ale hezky děsivé a nechyběla tu ani krev. Finální zvrat byl šílený, kdy mi naskočila husí kůže. Jo, tohle se povedlo, Horor určitě pro zaběhlejší diváky v žánru.

plakát

Hamiltonovi (2006) 

Lehčí Hororové Drama o jedné zvrácené rodince, která zas tak úplně zvrácená nakonec nebyla, neprokoukl jsem to, finále hezky překvapilo. Čekal jsem spíše něco brutálnějšího, ale oukey. Film natočen v době, kdy mi bylo krásných patnáct let, vidět ho tenkrát, tak určitě silnější zážitek, než dnes. Každopádně, slušně natočeno, zajímavý příběh, nenudilo a výběr herců v pohodě. (HD)