Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (1 583)

plakát

Krutá rasa (2006) 

Nebylo to úplně nejhorší, na rok 2006 docela slušný, ale dneska už ničím nezaujme. Bylo cítit z kamery, že už je to přeci jen 14 let starý béčko, Michelle Rodriguez, kterou moc nemusím, tak tady ještě pohledná baba, chybělo více roztrhaných těl, největším plusem je smečka psů. Lehce zapomenutelný, slaboučký Horor. (Full HD, CZ DAB.)

plakát

Knucklebones (2016) 

Nejhorší jsou tady ty herecké výkony a jejich překvapené, vystrašené obličeje, když někoho z nich ten démon zmorduje, to jsem se fakt musel smát. Dvě hvězdy dávám pouze za solidní Gore, kde top scénou je rozpůlení feťačky (+ jediný kozy) vejpůl, při sexu. Jinak celkem nezáživný Horor, ale na jedno zhlédnutí se to asi dá. (137. hodnocení, HD)

plakát

Láska a příšery (2020) 

Příjemná, dobrodružná zábava. Monstra vypadaly fakt výborně a kdo nesnáší hmyz, stejně jako já, bude mít občas trochu problém, hehe. Nechyběla akce (scéna s červí královnou top), trocha té romantiky, postavy koukatelný, jo výborně jsem se bavil a doufám, že přijde pokračování. P.S. Hafan byl k sežrání !!!

plakát

Bornless Ones (2016) 

Podobnost s Evil Dead to určitě má, ale vůbec mi to nevadilo, naopak. Pěkná, nenáročná, Hororová podívaná. Sympatické obsazení, krásná herečka Bobby T (nemá zde profil), ukáže i cecky, jednoduchý děj s démony, nechybí brutalita (Top scéna s okem), já si nemám na co stěžovat, atmosféra též podařená, sice teda nic originálního, ale já se příjemně bavil, i se malinko bál. Občas to sem tam postrádalo logiku, ale čert to vem. Klidně bych si to dal někdy znovu. (153. hodnocení, HD)

plakát

Mask Maker (2010) 

Celkem příjemný slasher. Sice jsem se chvilkama cítil, jako bych se díval na Horor v TV Barrandov, atmosféra občas fakt nechutně low vidlácká (+ do očí bijící pohyblivé plátno při jízdě autem ?) ale potěší příjemní herci, hlavně pěkný herečky, které ukážou kozy, nechybělo místy napětí, zabiják, co skalpuje svoje oběti a pak si nasadí jejich obličej bylo taky super, kvalitní, poctivé Gore, až jsem docela čuměl, jak je to brutální - useknuté hlavy, podřezané krky (Top scéna ve vaně). Za mě dobrý Slasher. (300. hodnocení, HD)

plakát

Shark Season (2020) odpad!

"The Asylum Presents" Tohle kdybych si pustil s přítelkyní nebo s kámošema, tak se do země propadnu hanbou, co za píčoviny to pouštím. Holky jedou k odlehlému ostrovu provozovat fotomodeling ? I já bych nafotil svoji babičku profesionálněji, než ten típek tady. Navíc, kdyby aspoň akty fotil a holky se svlékli, dám aspoň hvězdu, ale ani to nečekejte. Žraločí scény samozřejmě jen přes počítač a to jak ho na konci frajerka, jakože zabila pádlem, to jsem šel smíchy do kolen. Sračka, která se bez přetáčení nedá ani dokoukat. (7. hodnocení, 2. komentář, Full HD)

plakát

Charlieho farma (2014) 

Australský Jason Voorhees ! Chris Sun, je opravdu talentovaný, ač jeho poslední snímek Boar, je nejslabší a je tam cítit hodně amatérismu, jeho prvotina Daddy's Little Girl, patří dodnes mezi nejsilnější exploitation snímky. A ani Charlieho farma není špatný krvák, sice nic co bych neviděl už jinde, ale nenudil jsem se a některé mordy byly fakt skvělé. Doufám, že se Chris co nejdříve opět přihlásí s novým Hororem, protože věřím, že to bude určitě stát za to. Na čtvrtou * tu chybělo více nahoty, když už tu pobíhala Tara s pěknou kámoškou. Top scény - úvod, chudinka přivázaná k posteli a ochutnávka vlastního penisu. (384. hodnocení, HD)

plakát

Follow Me (2020) 

Za mě rozhodně nejlepší "únikovka", kterou bych si klíďo zopakoval v kině. Follow Me, mi připomenulo jak SAW (pasti a úkoly) tak HOSTEL (mučení). Prostředí a atmosféra vězení bylo naprosto dokonalé, nechybělo napětí, jen škoda, že už tady nedošlo k nějaké šťavnaté smrti (nepočítám hledání klíče v břiše mrtvoly, ale scéna to byla skvělá) a jelikož jsem rozmazlený, tak i mučení za mě mohlo být brutálnější, když už teda + tu chyběla nějaká čuňačinka, pěkných holek na párty bylo dost =) Finále (trošku inspirace ve slavném Thrilleru s Douglasem) jsem neprokoukl, nebo spíš jsem ani nechtěl, protože sledování jsem si užíval, relaxoval a bylo mi v celku jedno kdo, co a proč, takže jsem byl mile překvapený, jak to vlastně celé skončilo. Jo, za mě paráda, krásná čtyrečka. (483. hodnocení, Full HD)

plakát

Pro balík prachů (2020) 

Totální tuctovka, ale podle reakcí jsem to čekal horší. Neurazí, nenadchne. Btw, budoucí MEGAFILM na Nově =)

plakát

Anything for Jackson (2020) 

No, kdyby mi někdo dneska řekl, že uvidím kvalitní Horor z Kanady, od režiséra, který točí především romantické, vánoční komedie, tak se mu vysměju do xichtu. Anything for Jackson, je ale opravdu výjimka, asi tak 1 Horor z 20 je z Kanady dobrý, ale tohle je skoro až výborný. Kvalitně natočený, příjemný casting, dost strašidelných scén, nechybí Gore, krev, finále sice trochu padlý na hlavu, ale čert (nebo satan) to vem. Příjemný překvápko ! Top scény - zubní niť, černoch a sněhová fréza. (99. hodnocení, Full HD)