Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Oblíbené filmy (10)

Kanibalové

Kanibalové (1980)

Můj první, brutální Horor, který jsem vlastnil na originálním DVD. Tenkrát, když jsem to viděl poprvé, několik týdnu jsem o ničem jiným nemluvil. Vrchol brutality, vrchol všeho. Dodnes nechápu jak a proč. Strašně autentické a ta hudba ? Do smrti ji z hlavy nedostanu.

Bláznivá mise 4

Bláznivá mise 4 (1986)

Bylo mi asi 12 a na tenhle film jsem se díval na videu, skoro každý víkend u dědy. Vlastně na to koukali všichni. Bratránkové, sourozenci. Byla to taková řežba, že jsme vůbec nechápali. Soundtrack si pískám do dneška. Klenot. (edit - zhlédnuto už i ve Full HD)

Hvězdná pěchota

Hvězdná pěchota (1997)

Asi můj druhý film co jsem viděl na VHS. V té době jakože WTF ?? Srdcovka. Nepřekonatelné. Viděno už minimálně stokrát. Díky dědo :o)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Má povinnost a klasika na Vánoce. Nejlepší český film.

Kurýr

Kurýr (2002)

Rok 2002 a nástup Stathama do akčních filmů. Lepší charisma už u nikoho nenajdeme. On je novodobý akční klenot.

Parfém: Příběh vraha

Parfém: Příběh vraha (2006)

Naprostá pecka. Prostředí, příběh, atmosféra, herecké obsazení. Ben Whishaw zahrál neskutečně. Potěší i nádherná Karoline Herfurt. Za mě, jako sběratele parfémů, jednoznačně jeden z nejoblíbenějších filmů.

Pirát silnic

Pirát silnic (2007)

Po včerejší pětihvězdičkové Sousedské hlídce, mě režisér nalákal na jeho první celovečerní snímek a musím říct, že tenhle chlapík ví jak na mě. Žeru tenhle typ humoru (neskutečné množství ultra vtipných scén - pád v lese TOP), řval jsem radostí, štěstím i dojetím. Neskutečně geniálně obsazená komedie, Andy Samberg je tu excelentní (debut) a jako třešnička na dortíčku, překrásná Isla Fisher. Stejně tak jako u Sousedské hlídky, i zde je parádní výběr hudby a při scéně kdy hraje John Farnham - You're The Voice, jsem byl v sedmém nebi. Jdi si za svým snem, ať to stojí, co to stojí. Srdeční záležitost.

Zátah: Vykoupení

Zátah: Vykoupení (2011)

Ultra masakroidní akční řežba !! Jinak to popsat neumím. TOP ve svém žánru (společně s The Raid II). Iko a jeho vstupní brána do filmového - akčního světa.

Kobiety mafii

Kobiety mafii (2018)

Absolutní MEGANÁMRD !! Luxusní káry, drogy, prachy, nádherný ženský, GORE ! akce, napětí, erotika, drsní frajeři a to vše z POLSKA ?? Nemám slov. Evropská superbomba, Vega je bůh !!