Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (95)

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Heja heja hej, umění v tom nehledej. Jednička byla vtipná, dvojka nemá nic, jen pár skvělých herců, kteří nemají co hrát, bylo mi jich vlastně líto. O hudbě raději neříkám nic.

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Natočené stylem pro děti. Bohužel. Asi jako Lost in Space. Ale dneska je moderní točit pro cílovku 10-15. To už je lepší seriál Čáryfuk, i po těch 50 letech je aspoň vtipnější.

plakát

Jiný život (2019) (seriál) odpad!

Dokonce i německé veselohry o opraváři Helmutovi mají chytřejší děj a sympatičtější postavy. Katee vypadá bohužel taky hrozně, teda pokud jí není 70. Což jak vím, není.

plakát

Koptashow (2019) (pořad) odpad!

Tohle by bylo špatné i na Nově, natož na ČT. Kopta není Šíp, neumí improvizovat, neumí vést rozhovor a hlavně není ani trochu vtipnej. Nic proti Koptovi, ale tohle měl někdo na ČT rovnou hodit do skartovačky, dokud to bylo jen na papíře.

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Jděte už s těmito seriály do prdele. Jejich natáčení by mělo být trestné, třeba ohrožování mravní výchovy.

plakát

Love (2016) (seriál) 

Nesympatický Gus, protivná, ale půvabná Mickey a dohromady to celkem funguje. Není to sitcom, není to drama a po zhlédnutí během víkendu na Netflixu dávám 4*.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Ruda ukazuje, že umí nejen psát, ale jde mu to i jako režisérovi. Pěkný český film.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Odvážná pohádka a jsem za to rád, žádní pitvořící se čertíci nebo vodníci. Bavil jsem se od začátku do konce. Příště více steampunku! A vynikající hudba Jiřího Hájka! https://soundcloud.com/ji-h-jek-2/slibena-princezna-hlavni-tema Nerozumím té špíně, co na tuto pohádku hází někteří úzkoprsí lidé. Že prý MY za naše koncesionářské peníze, MY chceme. Jak si to ČT za NAŠE peníze mohla dovolit. Se NEPOSERTE! Já chci za MOJE peníze tohle.

plakát

Učitelka (2016) 

To není ani tak o komunistech jako o sviních v lidech. Ta slovenština tomu přidává. Bureš v sukni.