Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (39)

You xia qing

You xia qing (1984)

Du Meng Fei (Kenny Ho) je vyslán svým mistrem do světa na zkušenou. V jednom dni pomůže dvěma dívkám v boji proti Hromovému Gangu, a tak se nevědomky zaplete do dvacet let starého sporu o bojové manuály, které obsahují návod, jak se stát neporazitelným.

Damn Yankees!

Damn Yankees! (1958)

Joe Boyd (Robert Shafer) je obtloustlý fanoušek baseballu v letech, žijící ve vyhořelém manželství. Když jeho milovaný klub Washington Senators prohraje zase proti těm zatraceným Yankees, nabídne svou duši ďáblu, jen aby viděl svůj tým vyhrát. A ďábel (Ray Walston) se skutečně objeví a udělá daleko víc. Promění Boyda v mladého a geniálního hráče baseballu Joe Hardyho (Tab Hunter). Hardy vyhrává svému klubu jeden zápas za druhým, ale i v mladém těle nepřestává toužit po své manželce. Teprve teď si uvědomuje, jak ji miluje. Ďábel musí tedy povolat Lolu (Gwen Verdon), která má Hardyho svést a navždy ho připoutat k peklu.

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013)

Na čínskou flotilu zaútočí neznámé mořské monstrum a císařovna (Carina Lau) pověřuje Yuchiho (Feng Shaofeng), aby vše rychle vyšetřil. Ve stejnou dobu přichází do hlavního města Luo-jangu mladý Ti Žen-tie (Mark Chao) s doporučením pro místo soudce. Náhodou vyslechne plán zločinců na únos krásné kurtizány Yin Ruiji (Angelababy) a vydá se ji zachránit. A tak začíná úplně první případ proslulého soudce Ti, který se v něm musí vypořádat s mořskými příšerami, vzbouřeneckými zabijáky, i nevyzpytatelnou císařovnou.

Zero Hour!

Zero Hour! (1957)

Při náletu těsně před koncem druhé světové války učiní pilot Tedy Stryker (Dana Andrews) špatné rozhodnutí a zaviní smrt šesti členů své letky. Vina ho ničí a není schopen normálně žít a pracovat. Nakonec ho jeho žena Ellen (Linda Darnell) i se synem opouští a letí do Vancouveru. Strykerovi se podaří chytit stejný let a marně se během večeře, kdy cestující i posádka mají na výběr maso či rybu, snaží přesvědčit svoji ženu k návratu. Ryba však byla zkažená a všichni, kdo ji měli k večeří, jsou v ohrožení života, včetně Strykerova syna. Posádka je v bezvědomí, a tak Stryker musí překonat své trauma a  znovu se stát pilotem.

Da wu dang tian di mi ma

Da wu dang tian di mi ma (2012)

Tang Yunlong (Vincent Zhao) je archeolog, který obchodníkovi s kradenými starožitnostmi vezme mapu s poklady taoistického kláštera v pohoří Wudang. V klášteře právě začíná turnaj bojového umění, kterého se účastní Tangova dcera Ning (Xu Jiao). Zatímco ona bojuje, Tang hledá poklady, přičemž neustále naráží na tajemnou účastnici turnaje, překrásnou Tianxin (Yang Mi). Ta se však na turnaj dostala podvodem. Brzy však zjistí, že Tianxin nehledá, stejně jako on, bohatství, a že skutečné zlo se skrývá jinde.

Obchodník s hudbou

Obchodník s hudbou (1962)

Harold Hill (Robert Preston) je okouzlující podvodník, který objíždí americká maloměsta a vydává se za profesora hudby. Slibuje, že vytvoří chlapeckou pochodovou kapelu, vybírá peníze na nástroje a uniformy, a pak hned zmizí, pochopitelně s penězi. River City v Iowě se zdálo dalším vhodným městečkem v řadě pro jeho podvod. Hill však nepočítá se dvěma věcmi – rozzuření obchodní cestující, kterým kazí obchody, okolo něj stahují smyčku, a jedna knihovnice v River City (Shirley Jones) začíná pro něho znamenat víc, než si připouští.

Jue ji

Jue ji (2016)

Kontinent Odin je rozdělen na čtyři provincie, přičemž každou z nich chrání vznešení šlechtici pomocí své duševní energie. Příběh sleduje cestu mladého Qi Linga, který se jako pomocník v kuchyni v provinčním městě připlete k boji mezi šlechtici. Prokáže své schopnosti, a tak je vzat jedním z nich do učení. Po výcviku ho čeká zkouška v Hrobu duší, kde mu bude přidělena jeho jedinečná duševní zbraň. Tato zkouška se však změní v boj o život, neboť právě v té chvíli se třenice a intriky mezi jednotlivými šlechtici změní v otevřenou válku. V nadcházející magické bitvě na povrch vyplouvají skrytá tajemství, hrozící zničit celý kontinent.

Thank Your Lucky Stars

Thank Your Lucky Stars (1943)

Cílem tohoto muzikálu nebylo jen pobavit diváky, ale hlavně podpořit "Hoollywood Canteen", zábavný klub pro americké vojáky bojující ve druhé světové válce. Muzikálová čísla jsou pospojována jednoduchým dějem. Dva producenti připravují charitativní muzikálovou show a potřebují ji podpořit zvučným jménem. Angažují Eddieho Cantora, který však zkoušky ničí svou sebestředností a egoismem. Dva mladí a nezaměstnaní herci (Joan Leslie a Dennis Morgan) se snaží do show dostat, ale díky Cantorovi se jim to nedaří. Jejich přítel Joe Simpson (hraný též Eddiem Cantorem), řidič autobusu, je však Cantorovi tak podobný, že se rozhodnou provést výměnu. Ne všechno se však daří podle plánu.

Summer Stock

Summer Stock (1950)

Jane Falbury (Judy Garland) je mladá farmářka, které se ale moc nedaří. Nad vodou ji drží jen pomoc jejího snoubence (Eddie Bracken), který je synem místního obchodníka. Janina mladší sestra Abigail (Gloria DeHaven) se při studiích v New Yorku zamilovala do režiséra a herce Joe Rosse (Gene Kelly) a rozhodla se přidat k jeho herecké společnosti. Nemají však kde zkoušet novou show, a tak jim Abigail poskytne Janinu stodolu. Jane napřed herce ve své stodole vehementně odmítá, stejně tak celá vesnice v čele s jejím snoubencem a jeho otcem. Jenže Jane ve svém nitru miluje tanec a divadlo, a na rozdíl od její mladší sestry má v sobě vytrvalost, odhodlání, a umí tvrdě pracovat. A to neujde pozornosti Joeho, který se bude muset rozhodnout, koho vlastně miluje.

Golden Rendezvous

Golden Rendezvous (1977)

Caribbean Star je zčásti přepravní loď a zčásti plovoucí kasino. Když první důstojník John Carter (Richard Harris) sleduje bohaté cestující, jak přicházejí na loď, netuší, že je mezi nimi nelítostný terorista (John Vernon), který propašuje na loď atomovou bombu a hodlá loď unést a využít ji k přepadu americké vládní lodi převážející zlaté cihly. Carter se s pomocí krásné cestující (Ann Turkel) a lodního doktora (Gordon Jackson) rozhodne teroristovy plány překazit.

De guerre lasse

De guerre lasse (2014)

Alex (Jalil Lespert), syn marseillského mafiána (Tchéky Karyo), po čtyřech letech strávených v cizinecké legii dezertuje a vrací se inkognito do Marseille, aby zde vyhledal svoji lásku (Sabrina Ouazani) a odjel s ní za šťastným životem na odlehlé farmě. Jeho otec již však odešel do důchodu a předal vládu nad Marseille korsickým gangům, které příjezd ztraceného syna vnímají jako ohrožení křehké rovnováhy. Brzy je všem jasné, že poteče krev a že někteří budou muset zaplatit životem za hříchy minulosti.

Příště budu mířit na srdce

Příště budu mířit na srdce (2014)

Mezi roky 1978 a 1979 děsil obyvatele okresu Oise na severu Francie vrah, který který zabíjel mladé stopařky. Film podrobně vykresluje život tohoto sériového vraha (Guillaume Canet), osamělého muže, který pracuje jako strážník (Gendarmerie nationale francaise) a který tak vyšetřuje své vlastní vraždy.

Max et Jane veulent faire du théâtre

Max et Jane veulent faire du théâtre (1912)

Max se zamiluje do dívky, kterou nezná, a tak požádá jejího otce o zprostředkování schůzky. Jako umělec si chce dívku napřed vyzkoušet, a tak na první setkání přijde v převleku. Netuší, že Jane dostane stejný nápad, protože i ona ráda hraje divadlo.

Max pédicure

Max pédicure (1914)

Max zachrání v parku mladé dívce jejího psa a snaží se vloudit do její přízně. Navštíví ji doma, ovšem když se její otec nečekaně vrátí, je nucen vydávat se za pedikéra.

Max et sa belle mère

Max et sa belle mère (1911)

Max jako čerstvý novomanžel si chce užít v Alpách své líbánky. Korpulentní maminka jeho vyvolené nechce však svoji dceru opustit ani na minutu, a tak je nucena bruslit, sáňkovat, či lyžovat.

Amour tenace

Amour tenace (1912)

Otec Maxovy vyvolené nemá rád umělce, a tak po Maxově nabídce k sňatku raději odveze svoji dceru do Alp. Netuší, že zamilovaný Max bude následovat svoji lásku až na vrcholky hor.

Les Débuts de Max au cinéma

Les Débuts de Max au cinéma (1910)

Max dostane svoji první roli u filmu, jenže v grotesce je potřeba spíše fyzička než herecké umění. A tak je Max neustále bitý a fackovaný, a ještě to vše zaznamenává kamera.

Max a peur de l'eau

Max a peur de l'eau (1912)

Max tráví se svou snoubenkou léto u moře. Ovšem když jeho láska milující plavání zjistí, že se Max bojí vody, zruší zasnoubení. Pokud ji Max chce zpátky, musí svůj strach překonat. Naštěstí mu pomůže náhoda.

Entente cordiale

Entente cordiale (1912)

K Maxovi přijíždí na návštěvu jeho přítel. Max ale nedávno přijal novou mladou komornou, kterou tajně miluje, a tak je z přítele brzy konkurent v lásce.

Max prend un bain

Max prend un bain (1910)

Max trpí chronickými tiky v zádech a doktor mu předepíše koupele. Zakoupením vany ovšem začíná sled katastrof, které Maxe dostanou až na policii.

Reklama