Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (221)

plakát

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014) 

Výborné pokračování, který překonává ve všech ohledech první díl. Z tohoto dílka bych se vůbec nedivil, kdyby se vyklubala kultovní záležitost:)

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Stydím se, hodně se stydím ale prostě mě to bavilo. Za mě 75 %. Svižný děj, žádné natahování, triky podařený.

plakát

Babovřesky (2013) 

No nebudu nosit dříví do lesa a schrnuto co nejrychleji jak je mím zvykem. Brak zůstane brakem, ale na každém filmu se dá najít aspoň jedna vydařená scénka. Na tomto počinu to je parádní Lucka Bílá a její objednání křtu. Za tento úsměvný výstup dávám jednu udřenou hvězdu.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Jako obvykle parádní Iron Manovská jízda s ještě více akcí a pořádným kýblem hlášek. Dal bych i pět hvězd, ale prostě už by to chtělo nějakou temnější atmosféru aláááááááááá Temný rytíř.

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Tomu říkám promarněný potenciál. Film má výborné umístění a i celkem solidní neznámé herce, ale totálně ho sráží konec kde se běhá od někud někam a ženský křičej jak na prvního máje.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Chlapci jsou zpátky s výbornou 80tkovou akcí i se svýma hláškama. Pro mě jediná šmouha, že tam neměl zastoupení bijec S. Segal.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

No musím uznat tvůrcům se poslední díl série prciček nadmíru povedl. Až je to k nevíře de fakto díl od dílu je stejný ale u každého jsem se bavil. Je jasné, že celý film útočí hlavně na divákovu nostalgii po minulích dílech a ta neuvěřitelně funguje. Jako vždy nejvíce to graduje když se na place objeví Stiffler, bez něj by nemělo cenu vůbec natáčet další pokračování. U mě je Školní sraz jednoznačně nejlepším dílem celé série.

plakát

Prometheus (2012) 

Ve všem jsem zajednom s uživatelem Xmildenem asi jsme viděli jiný film než plno jinýc uživatelů. Já jsem viděl přímo dokonalou sci-fi nálož, která se zařadí vedle nejlepších Scottových filmů. Z Promethea jde od prvních sekud cítit tak neuvěřetelné objevitelské napětí jaké tady dlouho nebylo a první půlka filmu byla totálně odbourávající. Je jen dobře, že Scott nevyřešil všechny otázky a naopak přidal další, při kterých se můžou fandové stále hádat jak to myslel a jak by to bylo. Samotné umírání a představování postav tady nemá smysl zdůvodňovat, jak už bylo řečeno to nám de fakto chybělo i v prvním Vetřelci a nikdo se nad tím nepozastavil a přitom to byla ještě dle mého věčí lineární vyvražďovačka než Prometheus. Za mě dávám 95 % a chci na podzim režisérskou verzi a co nejdřív další díl :))

plakát

Sněhurka (2012) 

Ááááááááchjo tak zase nic. Docela jsem se těšil na nové zpracování Sněhurky ,ale nové zpracování se mi vůbec netrefilo do mého očka. Plno lidí vychvaluje zajímavou vizualitu tohoto snímku, ale asi zase patřím k menšině, mě se dané kostýmy a až studiové exteriéry vůbec nelíbily. J. Roberts mě přišla až zbytečně příliš "praštěná" a Sněhurka mě taky nepřesvědčila. No jednu hvězdu dávám za přepadení svatby trpaslíky (tam jsme se aspoň trošku zasmál) a druhou za celkem sypmatického rádce (švába) královny.