Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (221)

plakát

Merlinův učeň (2006) (TV film) 

Jednu hvězdu dávám za svého oblíbeného S. Neilla, jinak Merlinův učeň dělá na celé čáře ostudu svému povedenému předchůdci Merlinu. Na co tvůrci šáhli to zvorali, triky jak z pomocné školy, herci přehrávají až běda, délka přímo neúnosná a film má tolik hluchých míst až běda.

plakát

Ruský dům (1990) 

Nuda, nuda a zase nuda, bohužel to nezachránili ani dva mí oblíbený herci. Doporučuju to těm, kteří chtějí Ruský dům použít jako okolébavku.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Expendables můžu vyjádřit třemi slovy: Komando je zpátky !!! Pro mě nejlepší akční počin roku 2010 a Sly mě už utvrdil, že je velmi dobrým režisérem akčních počinů ze staré školy, Děkuji Sly:))

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Sakra to byl nááááááářez, musím uznat první seriál co má pořádný "kůůůle", testosteronová podívaná pro pány, co mají rádi krásné ženy, hektolitry krve a bitevní scény alááááá "třístovka". Je pravda, že první díl mě vůbec nenaladil, ale pak byl díl od dílu lepší a lepší.

plakát

Černá smrt (2010) 

Černá smrt je tedy pro mě velké překvapení, čekal jsem další tuctový historický snímek a dostal jsem parádní surový zážitek ze 13. století, který nepotřebuje miliónové rozpočty jako jiné snímky západního ražení.

plakát

Mýtus (2005) 

Nuda, nuda a zase jen nuda, ze 118 minut jsem se bavil tak 20 minut a to u scény na přilepovacím páse ( 5min) a u závěrečného vyhrocení (10min).

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Inkoustové srdce má určitě vynikající námět, ale jeho hlavní nedostatek je ve financí, kdyby filmaři dostali víc prašulek, to by se stoho dalo vykřesát pořádný fantasy dobrodružství. Pro mě nejlepší postava byl záporňák Andy Sarkis, který si své role zhostil parádně. Pro mě bohužel jinak zklamání čekal jsem od tohoto námětu víc:(( Dávám 65%!!!

plakát

Město ztracených dětí (1995) 

Město ztracených dětí přesně na vlas vystihl POMO, buď tento snímek bude milovat nebo nenávidět. Já bohužel patřím k té druhé skupině. Totálně mě nebavil děj, který byl pro mě nemastný a neslaný, figurky na můj vkus byly až moc "prdlé" a ploché. Jednu hvězdu dávám za překrásné kulisy a druhou za kousacího prcka.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Po první projekci dám silné 3*, herci odvedli určitě kus dobré práce, film na svoji stopáž mě perfektně rychle ubíhal a pro tenn. tragédie mám slabůstku. Dávám 70%!!!

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Celý film bych nazval jednoduchým názvem Trapnost nadevše, čím to bylo delší, tím to bylo trapnější a trapnější, nedokážu pochopit jak do tohoto snímku uvrtali tak dobré herce:(( Pro mě to nemělo žádný pořádný nosný děj, vtipné scénky byly z 95% tak trapné až běda, jedině kdy jsem se aspoň trošku bavil, byly operace záchranky.