Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Ať si každý říká kdo chce co chce, pro mě je hvězdná brána srdeční klasika. Kde nestačily finance tam si pomohli perfektním scénářem. První série co díl to jinačí zajímavý svět, nepřítel, plno akce, napětí a ktomu perfektní hlášky R. D. Andersona, co víc si přát. Škoda, že postupem dalších sérií už nastával jistý stereotyp a už šlo o nastavovanou kaši (poslední tři série). I tak pro mě zůstává hvězdná brána filmem který má u mě nálepku:" za málo peněz hodně muziky":))

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Brutální,syrové,kruté válečné drama jako válka sama. Výborný herci kterým jsem věřil, že si všichni prošli tou válečnou vřavou kterou sledujem na našich obrazovkách. Kameraman natočil takové záběry jako by snima prožíval jejich strašná dobrodružství na vlastní kůži. Sečteno podtrženo nejkvalitnější válečný seriál všech dob!!!!!

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Hvězdná brána vysloveně zraje jako víno. Výborná podmanivá hudba, velmi podařené speciální efekty, vynikající hutná sci-fi atmosféra dalekého vesmíru a ktomu velmi dobře vybrané osazenstvo vesmírného plavidla. Hlavně doktor Rushe v podání R. Carlyla je velmi povedená postava od které člověk vůbec neví co má očekávat v každém díle.

Dr. House

Dr. House (2004)

Pro mě a mé kámoše nejlepší doktorský seriál co běžel, běží a bude běžet na našich obrazovkách. Kam se naněj hrabe tuctová pohotovost. Ano je pravda kdyby nebylo perfektního H. Laurie, tak by to byl další tuctový doktorský seriál ale je tam a každej díl si sním perfektně užívám jeho perfektní sarkastické hlašky a krásný černý humor. Když ktomu přidám výborné dialogy,scénář a nenucenou morálku je to jednička v dnešních seriálech.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Pro mě jeden z nejlepších britských sitcomů ze součastnosti. Perfektně švyhlí hlavní představitelé, spolu s perfektníma scénkama které předvádějí s grácií britského humoru. Délka jednotlivých dilů je akorát a i po xtým schlédnutí vůbec neomrzí:)) Netrpělivě vyhlížím další díly a modlím se ať překonají vysoce postavenou laťku prvních dílů.

Spartakus

Spartakus (2010)

Sakra to byl nááááááářez, musím uznat první seriál co má pořádný "kůůůle", testosteronová podívaná pro pány, co mají rádi krásné ženy, hektolitry krve a bitevní scény alááááá "třístovka". Je pravda, že první díl mě vůbec nenaladil, ale pak byl díl od dílu lepší a lepší.