Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 240)

plakát

Dokonalost (2018) 

Revenge thriller zabalený do survivor hororu. Už dlouho mě někdo takhle za nos nepovodil. Slušná práce s diváckými očekáváními.

plakát

Všechno nejhorší 2 (2019) 

Míň horor a víc sci-fi, takže tu nakonec o toho vraha až tak úplně nejde. Nemluvě o tom, že je to víceméně jasně rozdané. Takže je jen na divákovi, jak si užije nápady kolem a humor, s kterými se Landon utrhl ze řetězu.

plakát

You Get Me (2017) 

Neskutečně líná režie, bezradný soundtrack a hloupý příběh, kde zemře jediná postava a to ještě ta, která si to nejmíň zaslouží.

plakát

Guava Island (2019) 

We live in paradise, but nona of us have the time or the means to actually live here!

plakát

Now Apocalypse (2019) (seriál) 

Škoda, že to není seriál na Pornhubu bez těch pár zábran, které ještě STARZ drží. Hodně sexy záležitost o mileniálech pro mileniály, kteří na to ale nekoukají, protože mají hlavu zaraženou hluboko do mimozemského zadku. Pro tuhle cílovku je tak strašně nevděčný cokoliv vymýšlet, ale koukat se na to je zábava.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Brie Larson je zlatíčko, co si svoje superschopnosti užívá přesně tak, jak bych si je užíval já, kdybych je náhodou získal a v tom je její největší síla a zábavnost. Origin, který se stane v pár flashbacích, a komiksách, který si jde svojí poměrně osobitou cestou.

plakát

My (2019) 

Peele svůj monster movie sice staví na očekávatelné pointě, ale ty myšlenky, které se za ní skrývají jsou natolik silné, že jsou díky nim poslední minuty tím nejděsivějším, co Us nabídnou. A to i přes to, že v nich neproteče skoro žádná krev.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) odpad!

V životě jsem se necítil tak vyčerpaně ze sledování blockbusteru, jako v případě Transformers: The Last Knight. Zbytečně dobré triky ve filmu, který se brutálně plácá na místě a brodí se po lokty v z prstu vycucané mytologii.

plakát

Vox Lux (2018) 

Žádnej podpis, žádná společná fotka na Instagram, jen ketamin, nadávky a smutek. Zábavnej hejt na showbusiness a vlastně i tak nějak na tuhle divnou marketingem (vy)hnanou dobu. Neutorické, poťouchlé a zlé přesně tak, jak si dnešní divák zaslouží. Jeden z nejlepších filmů loňského roku!

plakát

Znovu ve hře (2018) 

Úplně neškodná blbost, u které se mi sice protočily oči ve chvíli, když se tvůrci vytasili z twistem jak z telenovely, ale po náročném pracovním týdnu se u toho hezky vypíná hlava. Takže nejděsivější je asi jen fakt, že si člověk uvědomí jak stárne.