Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (85)

plakát

Iced Earth: Gettysburg 1863 (2005) 

Jeden z Jonových majstrštyků se skvělým vokálem Tima Owense. A když budete dávat dobrý pozor, zaslechnete ve sborech hlas mého maxioblíbence Matta Barlowa :)

plakát

Skryté zlo (2017) 

Nemysli na to, neříkej to, nemysli na to, neříkej to, nemysli na to, neříkej to, nemysli na to, neříkej to, nemysli na to, neříkej to, nemysli na to, neříkej to..... :D

plakát

Psychopat z Green River (2008) (seriál) 

Celkem příjemné televizní zpracování skutečných událostí. Co mně ale příšerně štvalo, byla vedlejší dějová linka jedné z obětí. Jinak si nemůžu postěžovat, akorát ta druhá půlka už ztrácela na gradaci. Lepší tři hvězdičky.

plakát

Smrtící temnota (2005) odpad!

No jo, no. Blikající baterky, roztřesená kamera, uječený jeskyňáři a trapný konec. Jako bonus navíc tragický dabing. Už hodně dlouho jsem neviděla takovou kravinu.

plakát

Zmije (1994) 

No jo, Lorenzo opět nezklamal... I když možná je lepší vidět ho v tomhle, než v Odpadlíkovi.

plakát

Góóól! (2005) 

Ano, Baroše jsem tam zahlédla...

plakát

Gettysburg (1993) 

O amerických dějinách nevím téměř nic. O válce Severu proti Jihu vím trochu víc. A o bitvě u Gettysburgu vím snad všechno... Jelikož jsem "fanda" téhle bitvy, na film jsem se nesmírně těšila. Sice mě trochu zarazila ta šílená stopáž, ale nakonec jsem to dala i bez pauzy na cígo na jeden zátah. Musím říct, že pro mně to byla famózní podívaná. Bitka o Little Round Top byla neskutečná (nominace na Oscara pro Jeffa Danielse alias Chamberlaina byla namístě) a konečná neslavně proslulá Pickettova zteč mi naprosto sebral dech (ono na obrazovce to tak nevypadá, ale ve skutečnosti tam šlo na jatka 15 000 mužů). To všechno podtrhuje krásná hudba. Nevědět o bitvě nic, asi bych se místama unudila k smrti a určitě bych měla problém orientovat se v postavách. Ale za tenhle snímek natočený na skutečném bitevním poli dávám hrdých a zasloužených 5*. Dunění děl jsem slyšela snad i ve spánku...