Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (35)

plakát

Sisu (2022) 

"Bez nadsázky" Nejrealističtější film z dob druhé světové války!

plakát

Pěstírna (2017) (seriál) 

Chtěl jsem dát 4* ale po posledním dílu... Celý jinak povedený seriál naprosto zabíjí chybějící rozuzlení. Nemá to konec. Celou dobu jsem na to koukal zbytečně!!!

plakát

Památkáři (2014) 

Velký potenciál, který byl zbytečně promrhán :(

plakát

Grizzly zabiják (2015) 

No to se jim zase něco povedlo. Kdo si na několikadení lov medvěda vezme jen 7 nábojů? jedna * za krásnou krajinu a druhá * za sexy herečky.

plakát

Železná srdce (2014) 

Některé scény pokoušející se o zobrazení realistického podání válečné hrůzy, vystupují vážně syrově, a o co se scénáristé snaží se i daří. Pachuť války když vidíte vojáka rozježděného tankem v blátě, oběšené Němky u silnic, nebo uklízení zbytků kamaráda v útrobách tanku. Tanková bitka s Tigrem vám napumpuje adrenalin do krve a je nejspíš nejlepší scénou filmu. Co se však na můj vkus lehce nepovedlo je závěr. Prapor SS proti nepojízdnému tanku se chová jako stupidní sebevražedné komando s terčem na zádech. Nejprve si se zpěvem mašírují po cestě každej druhej s panzerfaustem na rameni. A když chtěj sejmout tank tak sahnou po sapíku. Když pár vln komparzistů padne a z ničeho nic bez jakéhokoli přechodu přejde denní scéna v noční (???) konečně někoho napadne vzít bednu panzerfaust. (Neměli je,ale náhodou od začátku na ramenou připravené hned k boji?) –osobně si myslím, že takovému zástupu by se podařilo nepojízdný tank vyřídit během pár desítek minut. Ale jasný měli to takhle ve scénáři ---Panzerfaust nepoužívej vem pistoli běž proti kulometu nekryj se a pak padni!

plakát

Zažít Woodstock (2009) 

Jediné co po shlédnutí tohohle snímku lituji, je to že jsem tam nebyl abych mohl také prožít tu neopakovatelnou atmosféru...

plakát

Trabantem Jižní Amerikou (2014) (seriál) 

Nejlepší cestovatelský seriál jaký jsem zatím viděl. Nabyl mě energií podniknout sice v porovnání s tímhle zcela nepatrnou cestou..., ale nějak člověk začínat musí. Doporučuju naprosto všem koho alespoň nepatrně cestování táhne a zajímá.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Jsem asi divnej, ale přesně tenhle film se mi líbil víc než oba nové Starteky, než Muž z oceli a než Transformers. Nějak mě dostal nádech Battlestar galacticy v pozemském měřítku. Přítomnost těch starých páprdů, kteří oživili k boji "loďku" 70 let starou a natřeli s ní prdel nenažraným emzákům. Nejprve jsem se bál, že každá další minuta filmu bude snadno prokouknutelná, ale to co vymysleli hošani při psaní scénáře s kotvou téhle loďky, mě dostalo :-D Skvělá odpočinková sci-fi akčňárna.

plakát

Bitva o Midway (1976) 

Některé scény a postavy se prolínaly na můj vkus strašně zmateně. Jednu chvíli tady, druhou tam, bylo to někdy trochu nepřehledné.

plakát

Medvídek Pú (2011) 

Dlouho už jsem v Kině neusínal...ale věřím, že pokud by mi bylo pět, tak by to na mě nepůsobilo tak hrozivě.