Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (840)

plakát

Blanka Matragi (2024) (TV film) 

Ja nemam slov. Krasny a citlive natoceny dokument o krasne a silne ženě. Jeji tvoreni a talent ji v dobrem zavidim a moc preji...je neuveritelne sikovna..a zcela se ztotoznuji s tim, co napsala na konci dokumentu. Mam to uplne stejne. Jen nemam jeji nadani. Smekam.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Tak to byla síla, pratele! 👍 A jestli nekdo nepochopil ten konec... tak je to typicky honic a konzument😁. A prave kvuli takovym se nam drive ci pozdeji prihodi prave tento úžasný filmik nazivo. 😉 Normalne bych dala 80%... ale potrebuji s honicem srovnat skore kvuli lepsi osvete!😁

plakát

Velký flám (1966) 

Vse uz bylo receno. Naprosto pozivatelne. Ochutnejte!🤣🤣🤣🤣

plakát

Muž se zaječíma ušima (2020) 

Toto je dost bravurni zalezitost. I kdyz to na prvni pohled nevypada... a rozhodně ne komedie. Vyporadani se s vlastnim zivotem a svedomim, provazane propletence vztahu, zajimave pojaty a rozhodne zde nedoceneny film. Asi pro ludi, co jdou do hloubky...

plakát

Bony a klid (1987) 

Z dnesniho pohledu si zaslouzi 100%. Uz jen pro svou autenticnost. Hodne toho pamatuju...a potvrzuju. Jo... ma rodna Praho... tys byla asi žumpa vzdy.

plakát

Případ Pelikán (1993) 

Rozhodne jeden z nejlepsich trilleru...zadna rutina! To uz se dnes rozhodne nevidi. To je bohuzel ten problem. Ze hodnotit zacina AI generace, ktera kdyz neni film nabity efekty, tak nema zadnou cenu.

plakát

Mengele mi říkal prosím (2023) (TV film) 

Moc pekne natocene. Smutne, ze se historie zase opakuje. K cemu vede tupost davu. 😔

plakát

Nebe a dudy (1941) 

Muj nej...film pro pametniky. Pohádka o lidske dobrote. A uzasni kluci...Blahnikovi... to byli showmani!!!❤❤👏

plakát

Všichni dobří rodáci (1968) 

Přátelé. Nic se od te doby nezmenilo. Stojime opet na prahu totality, vyvlastnovani, hamiznosti...mamonu...a nenavisti... a to proto, ze lide se nezměnili.

plakát

Šťastný nový rok (2019) 

Musim priznat, ze je to velmi prijemny film pro rodinnou pohodu s krasnymi exteriery i interierem hotelu.. (trochu mě zklamalo malo zaberu na jezero). Miluju Emililiu... vic, nez jeji sestru.. a prijemne obsazeni devcaty Liskovou, Norisovou, Pauhofovou, Marcinkovou... top! I nase influerscentka Kaderabkova skvela... 😍A panove... tez skvele obsazeni. A protoze to evokovalo.skutecne prijemnou atmosféru... 70%.